Otteluseuranta ke-to-yö 24.11.-25.11.

  • 5 125
  • 54

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
2-0 Carter.
 

Gifus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Maple Leafs
Ei oo täälläkään osunu toimivaa linkkiä Min-Phi peliin, radiosta kuunnellaan täällä.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
No just Flyers jo 0-2 johdossa. Eka maali meni Zanonin ja Niken makoillessa maalin edessä siitä taisivat sohia omiin. Sitten toinen maali 4vs4-tilanteessa, kun Burns jätti kiekon laitaan ja Carter haki se vapaasti ja ajoi maalille ja siellä.
Kassian ja Shelley tappeli heti ekassa vaihdossaan ja omaan silmään Kassianille edge tuosta.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Tasapainoinen erä Boltsilta. Maalit 2-0 ja laukaukset kotijoukkueelle 11-5. Haalariosasto paiski hommia kiitettävästi. Bergenheim ja Hall raastoivat minkä kerkesivät. Parhaiten painetta Rangersin kenttäpäätyyn sai juuri Bergenheim-Thompson-Hall -trio. Downie oli jälleen hieman näkymätön St. Louisin ja Stamkosin kanssa. Ykkösketjun ollessa jäällä Big Applen miehet saivat pientä painostuksen poikasta Boltsin puolustusalueelle, mutta Smith hoiteli kudit ja piti maalinsa puhtaana.

Tuo ykkösylivoimakoostumus on äärettömän vaarallinen jopa ilman Lecavalieria ja Gagneta. Rangers otti kaksi jäähyä ja tuloksena mitenkäs miuutenkaan kuin kaksi Tampan yv-osumaa. Molemmista vastasi Malone - molemmat tulivat maalin edestä. Ensimmäisen Malone ronkki ruuhkasta häkkiin ja toisen Lundqvistin sylkäistyä Stamkosin rannekudin eteensä.

Vastustajat pyrkivät korostetusti pelaamaan syöttölinjan pois, ettei Stamkos pääse tykittämään suoraan syötöstä. St. Louis on yv:n aivot viivassa ja Clarkin rooli tuntuu St. Louisin kaverina viivalla pieneltä, vaikka hän on hyvä kiekollinen pakki. Purcell ja Malone nauttivat saamastaan yv-vastuusta ja pelaavat tällä hetkellä aivan eri tasolla verrattuna lokakuuhun.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Tattis vetoolle hyvästä selityksestä.

Atlanta pieksee Detroitia, 4-1 jo. Oikein niille.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vittu kuinka kuppasta ylivoimaa Pensillä vaihteeks. Kolme yyveetä ja ehkä yks veto maalia kohti. Aivan käsittämätöntä.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Kahden erän jälkeen Atlantassa kotijoukkue johtaa jo ratkaisevan tuntuisesti 4-1 Detroitia vastaan. Detroitin peliesitys tänään on ollut kyllä täyttä kuraa.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Timonen latas sitten keskialueelta sivupleksin paskaksi ja tais 1.erä päättyä siihen ku vähä alle 2min oli jäljellä.
Huonoon saumaan Minnesotan kannalta tää tauko, koska Burnsin jäähyä jäljellä vielä yli minuutti ja 2.erät on olleet synkkiä Minnesotalle.
Minnesotan ainoa loistopaikka oli kun Havlat tarjos hienosti Nystromille toiselle nurkalle, mutta eihän se osaa noista.
Oman pään peli enemmän ja vähemmän sekaisin eikä Bäckströmikään vakuuttanut ja sohi ensimmäisen omiin. O'Sullivan ei hirveästi jäältä erottunut, mutta yhden ok paikan järjesti heti ekassa vaihdossa.

Ja jos joku ihmettelee mistä katson tätä ottelua, niin ESPNPlayeristä vai mikä ESPN360 tää oli.
Ton ekan maalin näkee muuten jo nhl.comin boxscoresta.
 
Viimeksi muokattu:

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Flamesilla on kyllä paikkoja taas ihan riittävästi. Voi voi kun ei puristettaisi niin kakka pyllyssä vaan laitettaisiin ne limput kylmästi vaan perille.
 

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Prkl meneehän se sinne viimeinkin! Samsonov ohjaa Pitkäsen kovan syötön sisään maalinedestä. Huh eihän sitä maalia kotona Capitalsia vastaan kauaa tarvinnut odottaa..
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Flamesilla ei vaan.....ei vaan sitten säkä ole puolella taaskaan. Paikkoja tulee kyllä, mutta hätäillään tai puristetaan mailaa tai muuten vaan ei tule mistään mitään. Onneksi kolmas erä alkaa yv:llä. Flames ollut kyllä niskan päällä muuten, mutta isoa miinusta siitä miten Devils saa taas pyöritellä ylivoimaansa turhan vaarallisesti.
 

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
EEEEEEERIIC STAAL lyö Carolinan tasoihin! Skinner nappasi syöttöpisteen maalin.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Tampa Bay - NY Rangers. 40 min 5-0. 2. erä 3-0. Laukaukset 2. erän jälkeen 25-7.

Kotijoukkue päätti ratkaista ottelun jo hyvissä ajoin ennen päätöserää. Tampan erittäin korkea pelitempo pysyi yllä, puolustusaktiivisuus oli kiitettävää ja hyökkäykset pysyivät joko pitkinä tai suoraviivaisina. Lightningin suoritustaso on tällä hetkellä erittäin korekalla tasolla.

Ensiksi ykkösketju herkutteli erittäin näyttävästi Stamkosille kauden 21. maalin. St. Louis vauhti oli täysin liikaa Rangers-pakki Staalille, jonka seurauksena aukesi 2-1-hyökkäys. St. Louis tarjoili pikkumustan Downielle. Moottoriturpa ei laukonutkaan, vaan löysi keskikaistaa tulleen maalitykki Stamkosin. Hänellä oli helppo työ sysätä kiekko tyhjään Rangers-rysään ohi Lundqvistin.

Lopullisen ratkaisun makua oli ilmassa heti pelin puolimatkan krouvin jäätyä taakse. Boltsin murhaavan tehokas ylivoimapeli osoitti jälleen tehokkuutensa. St. Louis löysi Purcellin oikealta siiveltä. Rangersin av-pelaajat odottivat Purcellin hakevan neliön puhkaisevaa syöttöä toiselle puolelle Stamkosille, mutta Purcell passasikin keskustassa olleelle Downielle. Onetimerilla sisään ja peli käytännössä ohi.

Vain tovi 4-0-maalista energiaosasto painoi pelin Bergenheimin johdolla vieraidden puolustusalueelle. Suomalainen sai syöttöpisteen Ritolan ohella Hedmanin kauden ensimmäiseen maaliin. Ruotsalaislupauksen kaukolaukaus painui ehkä vähän helposti Lundqvistin rysään, mutta kaikki lasketaan - 5-0 Boltsille. Big Applen ukot olivat täysiä vastaantulijoita 2. erässä. Tuloksena vain kaksi kutia kohti Smithin rysää.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Briere 3-1.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Jerseyssä jatkoajalle tilanteessa 1-1. Todella kovavauhtista runnomista ollut tämä peli.

Ainakin piste saatiin Flamesille. Mutta siihen ei tyydytä kun Neil Youngin onnenlaulu soi. Prkl.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Taidan nähdä unta, kun Havlat on siirretty Miettisen tilalle 1.kenttään. Olipahan hyvä paikka Koivu-Havlat kaksikolta äsken ja yv tulossa.

Edit. Voi vitun Barker mikä muniminen viivalla ja Nodl läpi ja 1-4.
Leino 1-5 ja game over.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Jos Flames voittaa rankkkarit kohta, niin silloin voin sanoa että nähdään molemmat unta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös