Otteluseuranta ke/to-yö 12.-13.5.10

  • 19 182
  • 228

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Staal ohjaa Ponikarovskin laukauksen maaliin ja tilanne on 2-4. Kestäkää ranskikset kestäkää!
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Laittakaa Fleury takaisin maaliin.

EDIT: Kyllä mä pahoin pelkäsin siinä 4-0 tilanteessa että tästä vielä peli tulee.
 

M@thieu

Jäsen
Voi herranjumala sentään tätä touhua.

Tuo av erän alkuun olisi nyt kyllä pystyttävä kestämään. Tasakentällisin tässä ei ole ollut mitään hätää.
 

Iwao

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos ei tulis erätaukoo nyt ni tää pelis ois tasan 4-4 seuraavan 5 min sisällä.... Habs on aivan helisemässä.

Heidän onneks ja Pensin harmiks erätauko alkaa vaa nyt.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Aika uskomaton peli menossa kyllä. Pens iskee 4 vs 3 yv:llä kolmannen alussa niin hei hei Habs.

Voihan Venäjä sentään.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Huh huh. Onneksi en kiukkumöksini jälkeen tehnyt kuten uhkasin, vaan päätin katsoa toisen erän loppuun. Ns. täysin Out Of Blue tästä tuli vielä vissiin Game Sevenin arvoinen peli.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Aiiika ruma poikkari! Loistavaa, 3. erän alkuun verkko heilumaan. Kova on taas meikäläisen luottamus Pensseleihin! Pensiltä uskomatonta hallintaa ensimmäisen maalinsa jälkeen! Crosbykin syttyi pelaamaan taas aivan uudella ilmeellä. Loistavaa, täältä me vielä nousemme!

LET'S GO PENS!
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Ei alkanut toinen erä sen paremmin, mutta Johnsonin tultua maalille myös pelaajia alkoi yhtäkkiä kiinnostaa. Staal ja Dupuis olivat liekeissä koko erän ja kun kolmas erä alkaa Pens-ylivoimalla, tämä matsi on tässä kohti kaikkea muuta paitsi taputeltu. Montrealin hyvän olon tunne on ainakin kadonnut. Ei tämän nyt tarvitsisi vain olla näin helvetin vaikeaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tuomarit on kyllä tuosta 4-0:sta lähtien viheltäneet täysin Pensille. Uskomattomia rikkeitä menee Pensiltä sormien läpi ja Habsilta otetaan lievemmätkin pois.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Naurettavaa tuomaritoimintaa. Kuuntelisivat sitä Coach's Cornerin vanhaa seniiliä ja ottaisivat noi sukeltajat pois pelistä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ansaitusti Philly johdossa 1. eran jalkeen. Vaikka Bruins saikin toiveita herattavan myllakan paalle eran loppua kohti useamman ketjun voimin.
 

Bouwmeester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Habs taistellut hienosti ja johtaa kahden erän jälkeen ansaitusti parilla maalilla. Sekaan on kuitenkin mahtunut tolppaakin. Kolmannen erän alussa heti ottelun yksi kulminaatiopisteistä. Harmi vaan, että tämän sarjan paras pelaaja eli Markov on ilmeisesti loppukauden sivussa. Subban pelaa kyllä jäätävää peliä. Dupuis ollut pirteä pelaaja vaikka lievästi kalastikin tuon poikkarijäähyn pingviineille. Jatkoille mennään veikkaan minä!
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Dupuis ollut pirteä pelaaja vaikka lievästi kalastikin tuon poikkarijäähyn pingviineille.

Kaikenlaisen muun sukelteluväittelyn vielä ymmärrän, mutta tuo Dupuisin hankkima jäähy oli kyllä täysin oikeutettu. Gorgesilta aivan turha töötti, kun Dupuis oli vielä nousemassa tilanteeseen kampeamaan. Cammallerista olin vähän aistivinani, että lusikallinen lurahti jo housuun. On kyllä "kohtalaisen tärkeä" ylivoima tähän erän alkuun.
 

Isaa

Jäsen
Aika suuria eroja ESPN Playerin eri lähetystenkin viiveessä. Ensimmäisen erän päätyttyä Philadelphiassa vaihdoin illan toiseen otteluun, ja siellä siirryttiinkin juuri seuraamaan "suoraa lähetystä" Philadelphiasta, jossa erää oli vielä muka puolitoista minuuttia sekä pari pelikatkoa jäljellä.

Erä oli muuten Flyersin, mutta loppupuolella Boston pääsi vähän pyörittelemään.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Flyersin kannalta ihan kiva erä kun kerran peli on 1-0 johdossa. Bruins tuli sähäkästi alkuun, mutta tämä kestettiin ja sen jälkeen mentiinkin pidempi tovi Flyers komennossa ja maalikin näki päivänvalon. Se YV:kin oli varsin mukavan näköistä vaikka maalia ei syntynytkään niin onneksi kumpaakaan päähän. Erän lopussa sitten Bruins sai selvästi otetta Charan kynäilyjen inspiroimana. Hivenen huvittavankin näköistä kun jätti painoi menemään sillä kolmemetrisellä mailallaan heitellen aina väliin jalkakynää ja muuta mukavaa. Tauko tuli siis ihan sopivaan paikkaan.

Toiseen erään pitää päästä jälleen sieltä omasta päästä vauhdilla pois eikä antaa Bruins karvaajien iskeä (kuten varsinkin erän lopussa) ja täten siirtää se painopiste toiseen päätyyn.

Toisaalla näyttäisi Habsin lupaavasta alusta huolimatta Pens silti vain vyöryvän kohti idän finaalia. Eivätköhän hallitsevat mestarit vain saa ne tarvittavat maalit tauottua jostain. Usko tähän on ainakin itselläni valitettavan kova.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös