Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 548 599
  • 18 014

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Siinäkin olis MD voinu itte ajaa keskikaistaa. Päätti syöttää puolivillasesti Noivalle ja peli kääntyi.

Jesse ajeli Hayesiä vähän myöhässä ja tämä aneli jo tuomarilta katseella.

Nyt on kausi sillassa.
 

SeppoKaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa, Suomen maajoukkueet
Joo-o, miten tää on nähty niiiiin monta kertaa ennenkin tällä kaudella. Hyvä eka erä ja sitten loppuu pelaaminen, onko tuolla oikeesti pelaajilla niin paska kunto vai onko tää valmennus totaalisen unessa
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei ihan hirveästi luottoa enää ole, että tästä sillasta noustaan :D Seuraava maali pitäisi ainakin jostain kaivaa, mutta sekin näyttää tällä hetkellä kaukaiselta.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ei ole kentällä ku yksi joukkue ja se on Sport, vituttaa kyllä, kun käy toteen se mitä pelkäsinkin, ekassa erässä oli paikkaa tehdä maali tai parikin, mutta ei maistu ja sen jälkeen Sport ruiskii siniseltä pari ja peli ohi.
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
ei oo kyllä mitään palaa
 

Nigi

Jäsen
Sport pelaa kohti maalia, vetää aina kun paikka on. Ässät lyö ränniä.

Ei olisi tuollaista 2-0 maalia Ässät pystynyt tekemään, koska kiekkoa ei toimiteta maalille. Malliesimerkki siitä, että tuurikin pitää ansaita.
 

Lapin Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät Detroit Red Wings
Joskohan nyt sitten vihdoin ja viimein tavoiteltais sitä ALL IN -asennetta. Kohta ei ole enää edes mitä jossitella, jos ei nyt oteta sitä käsijarrua pois päältä. Tähän on mennessä on kyllä tullut esiin ne pahimmat etukäteispelot juurikin tämän toisen erän osalta.
 

Pataatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle. TML
Ässät ei oo ansainnu mitään, Rubin ainoo jota säälin tosta jengistä ja tietty jos Jouneri lopettaa uransa tähän paskaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös