Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 548 344
  • 18 014

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Eli vikaan erään tarvittaisiin 2-3 maalia, ja oma maali puhtaana.
 

SeppoKaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa, Suomen maajoukkueet
Montako peliä putkeen Ässät on päästänyt kaksi ekaa maalia, on aika monta. Ei ole kovin kestävä taktiikka, tarvii kyllä kovaa Patasydäntä nyt.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Tepsi ihan unessa eli tulee tippumaan viivan alle , viimeinen peli ratkaiseen sijan 10.
Ei ne voi valua ainakaan Ässien taakse kun ei me voiteta pelejämme.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
On siellä paikkoja ollut tehä maali.

Omassa päässä virheet sitten viimeistään maksavat, jossei vastustajan hyvyys. Voisi Ässillä noista paikoista ja 3 maalia olla.
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eiköhän tämä kausi ollut tässä. Tollasella munattomalla akkalaumalla ei ansaita yhtään enempää. Ja toi pelitapa. Voi vittu jos sitä joutuu vielä katselemaan vielä ens kaudenkin. Aivam sama vaikka tulis rinnalle vielä tänään, mutta tuolla peli-ilmeellä ja tyylillä ei vaan riitä.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Ollaan nyt ihan rehellisiä. Ei Ässät menetä mitään jos Matinmikko häipyy. Ei ole tuonut mitään hyökkäyspelaamiseen ja omissa ei vaan pärjää kuten nytkin kulmassa mistä päästi Tardifin syöttämään aivan vapaasti. Ei noin voi pelata.
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joukkue on aivan liian kevyt ja vaikkapa hidas pelaamaan näitä kovempia pelejä. Ensi kauden hankinnat voi kuvata sanoilla lisää linnunluita. Ei tule mikään muuttumaan tähän kauteen. Samat ongelmat näkee jo nyt!
 

Lapin Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät Detroit Red Wings
Runkosarjaan on tarjolla tämän pelin jälkeen enemmän tai vähemmän 4 pakkovoiton paikkaa. Onneksi vastustajat ei ole kohtuuttomimmasta päästä mutta miten se kipsi hellittää, jos tämä on ollut tällaista puristamista jo pidemmän aikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös