Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 548 793
  • 18 014

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viihdyttävä peli, 1-2 ollaan perässä kun hölmöillään.

Oma viimeistely heikkoa ja 1-2 maali oli huonojen pelien summa. Ensin Matinmikko antoi aivan aivottoman syötön paikassa missä pelataan syvään 100/100. Sitten kun Rubin pelastaa, tullaan täysillä paikalle ja unohdetaan miten maalinedusta puolustetaan. Ei voi tehdä maalia jos maila on pelattu pois. Riekkinen olisi voinut taklata Heleniuksen ulos tilanteesta, nyt ei tehnyt mitään ja hänen mies teki maalin.

Hyökkäyspäässä Korhoselle nyt vetoja! Miestä maskiin ja kun on maskia niin pakkien pitää laukoa. Salmela, Heimosalmi, Määttä etenkin nämä herrat rakastavat sitä, kun saavat siirtää vetopaikassa sivuun painottomalle mistä voidaan ampua se maskiton kuti.
 

Suomen Polak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Seattle Seahawks.
Menee Fabre tuossa kakkosessa ihan hukkaan. Ikosesta ei ole kärkiketjujen jätkäksi. Heimo vilttiin loppupeliksi ja huomenna heti aamusta koneella Raleighiin. Jääköön heidän huolekseen
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Oliko siinä aktiivinen vaihto ja Matinmikko >> Lenni ajatus hypätä päätykiekkoon ja antaa välitön 2. erän paine? Matkalle jäi ja pakit oli vaihtomoodissa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Johtuuko tuo toisen erän syndrooma siitä, että pakit joutuu pelaamaan ylipitkiä vaihtoja, jotka kostautuu yleensä virheiksi?

Vastustaja tietää, että Ässät haluaa vaihtaa kiekolla. Helppo ampua täysillä päälle kun Ässät nostaa selkää ja pelaa alaspäin.

Tasainen peli, mutta ansaitusti ollaan häviöllä. Nyt pitää pelata ottelun paras erä jos haluaa pisteenkin
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihan hyvää peliä taas. Yks uinahdus + viimeistely tuttua ja turvallista Davidson-tasoa, muuten ihan pirteetä peliä. Tasoitus erän alkuun ei olis huono. Juhola vois laittaa, ollut hyvä tänään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät tarvitsee seuraavan maalin, 1-3 alkaisi jo vähän tuntua pahalta
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Juholalla oli hyvää tonttia mutta ei ihan pääse iskemään sisään
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Selostaja alkaa jo vituttaa liikaa. Ässät voisi hiljentää tuon mätisäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös