Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 548 628
  • 18 014

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Peli on hävitty tällä tyylillä. Viitalaa tuossa seurasin...ei paljon annettavaa joukkueelle. Sitten tuomarit ja Hpklle lisää etuja! selostaja on loistava HPK-ihminen.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Vitun mikkihiiri Nikkilä. Kattelin jo vähän aiemmin miten leikki kovaa poikaa oman maalin edessä, nyt joutsenet ja virnuillen vaihtopenkille.
Vanhatalolle kasvanut sen verran pallit että luulen nilkkilän vielä saavan osansa. Jotenkin yrjöttävää katseltavaa tällä hetkellä tämä touhu, eikä edes Ässien takia. Pikkusieluiset tuomarit toivon mukaan saavat Härkälältä kunnon palautteen pelin jälkeen.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei pelissä edelleenkään ole isompaa vikaa. Selkeä luokkaero HPK:hon, joka on ollut kyllä kunnioitettavan opportunistinen tänään.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Härkälän tiimistä jonkun pitää nyt avautua käytävällä tuomareille ja tarkkailijoille, ja Härkälän TÄYTYY avautua loppuhaastattelussa tästä. Ottaisi mallia vaikka Jokisesta tai Rautakorven itkuista. Valitettavaa, mutta nää itkut vaikuttaa jatkossa, sillä media puuttuu näihin, ja nämä meidän amatööripillimiehet lankeaa kaikkeen jatkossa.
 

Nash-ty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jäähymäärät pitäisi olla toistepäin ottelussa mutta Ässät kärsii vieläkin viime kauden runnomisesta eikä tuomarit koe Ässien kokevan vääryyttä vaikka rikotaan jatkuvasti
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Siitä onkin aikaa, kun viimeksi "ei harmita" tällä tavalla tappiolla olo. Peli kuitenkin ihan ok tasolla HPK:on nähden ja paremmalla viimeistelyllä johdettaisiin.

Näitä pelejä kauden aikana vaan tulee ja kun muuten menee hyvin, niin tää on ihan fine.

Toki katotaan nyt kolmas erä vielä. Pata on sitkeä ja voi kammeta vielä tasoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös