Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 558 929
  • 18 014

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Katkerasta lopustaan huolimatta hyvä vieraspeli Ässiltä. Ässät voitti maalipaikat selvästi, vain lisämaalit jäi tekemättä. Ykkönen oli hyvä, mutta ehkä kuitenkin kolmosketju saa työmiespalkinnon. Se sai painettua pelin TPS:n päätyyn vaihdosta toiseen ja nyt ei ollut tähdet oikeissa asennoissa = ei palkintoa. Kakkonen oli aika surkea, Ikosesta ei saanut oikein kosketuspintaa, Ojantakanen hävisi kaikki aloituksensa ja hyökkäyspäässä tapahtui vähän.

Kaarlehto oli ok.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Kova on kyllä hinta ettei yksi nimeltämainitsematon ulkomaalaisvahvistus osu edes tyhjään maaliin tällä hetkellä… Kotio päin vois pojan lähetellä pikkuhiljaa.
Vahvistus kuuluisi kyllä lainausmerkkeihin. Eikä edes sarkasmia tarvitse käyttää.

Hyvä peluutus hei loppuun. Millä helvetillä tosta saunakaveripeluutuksesta pääsisi eroon, että näissä ratkaisutilanteissa ne tilanteeseen sopivat pelaajat pelaa, eikä bestikset?
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Olipas huonosti puolustettu kaikki 3 maalia. Siihen maalineteen tarvittaisi kyllä kovuutta edelleen. Kaarlehto olisi pystynyt sulkemaan jatkoajalla siitä maalinedestä mutta Riekkinen seisoi edessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös