Otteluseuranta (Karjala-turnaus 8.–12.11.2017)

  • 88 650
  • 824

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Suomi on sen askeleen edellä. Jos ihan alussa omissa hukassa, nyt joka tilanteessa iholla, niin kiekottomana kuin kiekolla. Kanadalla aika summittaista kiekollisena.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019

Knap

Jäsen
Pakisto on Kanadalla pari astetta parempi, mutta kyllähän jenkit saavat hyvän hyökkäyskaluston kasaan ja myös maalivahtiosasto on kunnossa. On tuolla nipulla nähdäkseni ihan hyvät mahdollisuudet mitalipeleihin.
Minä sanoisin kyllä että maalivahti osasto on heikkous. Tai jos Zapolski pelaa joka pelin, niin ei ongelmaa, mutta kyllä minua hieman pelottaisi pitää siellä Leggiota tai Maxwellia.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Muistan vain yhden toisen kommentaattorin, joka on pystynyt näkemään ja kertomaan katsojille, että on 2 vs. 1 -hyökkäys.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Eikös tuo Gilbert Brule ollut Crosbyn ikäluokan ihan talentteja aikanaan? Kaikesta mj-komennuksesta huolimatta varmaan NHL olisi tälläkin hetkellä oikea sarja, jos urakehitys olisi ollut sellainen kuin aikanaan laskelmoitiin?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Hyvää isänpäivää muuten kaikille Jatkiksen isukeille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös