Otteluseuranta (Karjala-turnaus 8.–12.11.2017)

  • 88 531
  • 824

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Koskiselta world class torjuntatyöskentelyä.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ja ihan suoraan räpylään veti, mutta keim seiveri siitäkin vaan leivottiin...

Perään vähän TV-lisää. Toisaalta teki maalivahdin työnsä, että oli kiekon edessä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kukkosella näköjään "kiekko on laavaa" käynnissä.

Veti ruotsalaista kiekolla naamaan. Olympiapaikka on varmistettu.

Ei Tapolan ottaminen mukaan valmennustiimiin ole ainakaan huonoa tehnyt Suomen pelille aiemmin nähtyyn verrattuna.

En tiedä kumpi on vastuussa hyökkäysalueen pelistä tai onko molempien ideat kehissä, mutta mielestäni selvästi idearikkaampaa hyökkäysalueen peliä verrattuna Laten aiempaan Suomeen. Nyt on hakuja koko ajan keskustassa, miehet vaihtelee paremmin paikkoja ja tuolla pyörivällä kulmarallilla saadaan vastustajan viisikko höntyilemään paremmin. Toinen on ne nopeat käännöt joita harrastetaan selvästi enemmän kuin aiemmin. Aiemmin Suomi palautteli keskialueelta omiin enemmän kiekkoja ja turhan usein hyökättiin kontrollin kautta eli yleensä 4-5 ukkoa vastaan. Tapola oli hyvä nosto Majuun, sopivan samanlainen Laten filosofian kanssa, mutta myös sopivasti löytyy erilaisia kohtia Laten lätkään nähden. Taitaa olla klassinen molemmat täydentää toisiaan asetelma, ja kolmantena Laten luottoukko Manner jonka kanssa yhteistyö on aiemminkin toiminut.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapola se varmaan on mastermind uuden pelisuunnitelman takana, vaatimattomana miehenä toki antaa Laten olla keulakuvana ja kerätä suurimman kunnian. Näin sen näkisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös