Otteluseuranta (Kärpät)

  • 515 316
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Uskaltaa kyllä ajella kuolleesta kulmasta päähän, mutta kun pitäisi vastata teostaan, niin neiti vetää kilpparia hanskat kädessä. Säälittävä jätkä.
Säälittäviä koko Virran Dream Teamin neidit, juostaan pakoon vaihtoaitioon ja mistään teoista ei oteta vastuuta
 

Orvo Muusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaaha.. tarvii telkkari avata jääkiekon seuraamiseen seuraavan kerran poffeissa.. on tuo sen verran karmeaa katsottavaa.
On näitä murskatappioita ennenkin tullu. Sama kai se on onko 0-2 vai 0-8. Eteenpäin ja katellaan puolentoista viikon päästä missä ollaan. Toki katsojana olis vituttanu maksaa tollasesta :)
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nostaa varmasti Annusen itseluottamusta tämä peli...olis voinut kyllä päästää huilaamaan jo pari maalia sitten, mutta kun ei valmennusjohtoakaan kiinnosta tämän illan peli pätkääkään.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kolmas ottelu tällä kaudella, kun saa lähteä kesken kaiken pois.

Kuinkahan Mamba selittelee tämän puhtaaksi?
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Olisi saanut tämä ilta jäädä pois oululaiselta kiekkokartalta. Täydellinen pyllistys maksavalle yleisölle ja päälle vielä sikaniitti Anttilaa päähän. Ei näitä kumpaakaan enää, kiitos.
 

Nokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät munaa itsensä lopullisesti... ja täällä kirjoittajat. Jos et koko talvena uskalla tai osaa taklata niin aivan turhaan lähteä muka painimaan kuin isot pojat änärissä. Siellä sentään laidat rytisee runkosarjassakin ja säännöt kait tietääkseni samat.
Eräs legendaarinen valmentaja sanoikin aikanaan JOS ET TAKLAA ET SAA KOHOTTAAKKAAN!!! Neiti kiekkoa Kärpillä ikävä kyllä.
 

Micol

Jäsen
Kuinkahan Mamba selittelee tämän puhtaaksi?
"Vastustaja oli tänään äärimmäisen kova. Isot onnittelut Virran Lukolle hienosta taistelusta. Me ei oltu tänään aivan parhaimmillamme, mutta olen kuitenkin tyytyväinen joukkueen valmistautumiseen ja peli-ilmeeseen. Kaverin maalivahti oli myös erinomainen, eikä me oltu myöskään tänään riittävän tylyjä viimeistelyssä. Onnittelut vielä Lukolle voitosta." Och samma på svenska...
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Kyllä lukko tullee omista nätisti ulos. Joko itte jalalla tai parilla helpolla syötöllä. Kyllä varmasti on raikkaampi jalaka peleissä ku ei tartte joka ikiseen kiekkoon koittaa luistella takamatkalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös