Otteluseuranta (Kärpät)

  • 514 636
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Mikko "en ota aikalisää, vaikka tapettais" Manner on kyllä äärimmäisen hieno herättelijä. Vitun suolapatsas ei ole ottanut vielä kertaakaan urallaan "herättelyaikalisää".
Mikko ei tosiaan tee mitään, istun kohtalaisen lähellä vaihtopenkkiä, sutii lähinnä partaansa.
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paljon kyllä kiinnostaa Virran jeesustelut pelin jälkeen siitä kuinka hävettää Setäsen taklaus ym. Kovasti ovat lukkolaiset nyt ja aikaisemmin sikailleet ja se on valmentajan vastuulla miten joukkue ja yksilöt toimivat.
 
On kyllä ala-arvoista roskaa Kärppien peli tällä hetkellä. Mannerin peruslätkää.. Vituttaa kun eivät siinä yv:lläkään saaneet yhtään mitään aikaiseksi.
 

Micol

Jäsen
Lasse sentään yrittää. Se on niin vihainen, etten uskaltaisi metriä lähemmäs, saattaisi purra.
Lassella puhkesi kyllä kunnon raivo päälle Anttilaan kohdistuneesta sikailusta. Arvostan kyllä kapteenin esimerkkiä. Oli menossa syömään seväsen elävältä, mutta tällä kertaa oli riittävästi porukkaa pitelemässä Kukkosta aisoissa.

Karvisen pommia odotellessa.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Ei ollut aivan lumierä mutta sellaiseen corona-erään olisi mahdollisuudet. 0-4 ekassa tauluun ja loppumatsi tyhjille katsomoille.
 
Valmistautuminen oli näköjään nolla luokkaa tähän matsiin. Eikös se aikalailla ole valmentajien tehtävä pumpata nää ukot kuosiin? Vetäispä lukko 10-0 tauluun niin saiskohan tuo Manner kenkää?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Uskomattoman paska esitys, sekä pelaajilta, että valmennukselta ei kyllä voi mitään muuta tästä sanoa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Surullisinta tässä on että valmennus hyväksyy tämän sekoilun. Manner ei tehnyt elettäkään vaihtoaitiossa. Tämä kausi näin ja KJ sisään. Eiköhän tämä kiva-Mikko ala olemaan nähty.
 
Anttila taklattiin kylmäksi,, ikävä juttu mutta pelillisesti ei mitään menetystä tapahtunut. Selostajakin on aivan ilopissat housuissa kun Kärppiä viedään oikeen huutaa saatanan kiimassa... harvemmin kuulee ja näkee, meinas soundbarista lentää pahvit pihalle.
 
Viimeksi muokattu:

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämän saman oppitunnin ovat antaneet jo hieman lievemmässä mittakaavassa sekä Tappara, että IFK.

Joku voisi väittää, että ei tässä mitään hätää ole. Mutta virheistä ei ole edelleenkään valmennus ottanut onkeensa. Täysin yksi-yhteen tämän pelinsisäisen reagoinnin kanssa.

Hiljalleen alan valua sille kannalle, että Mannerin ensi kauden sopimus on purettava. Kotipelien osalta matka on viime kauden pudotuspeleistä tähän päivään saakka on ollut melko kammottava. Peli on ainoastaan taantunut syksyn otteluista kevääseen tultaessa. Sekin ainoastaan siitä syystä, että Kärppien avauspelaaminen on naurettavan helppo pelata pois.

Vahvat yksilöt ovat tämän joukkueen selkäranka, eikä itse peli. Ja se, jos mikä, on huolestuttavaa.
 

LarZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun pisteautomaatit
Lepuutetaanpa ukkoja.. lukko pistää rumat lukemat ja ukkoja vielä lasarettiin niinku on totuttu. Koko ykköskenttä vilttiin niin säästytään pliis
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Oli ajatus mennä kattoo torstaina sport-kärpät mutta toisella kauden viimeinen kotipeli ja toisella peli ihan sekaisin nii enpä viitti lähtä kairattavaksi perseeseen.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hiljalleen alan valua sille kannalle, että Mannerin ensi kauden sopimus on purettava. Kotipelien osalta matka on viime kauden pudotuspeleistä tähän päivään saakka ollut melko kammottava. Peli on ainoastaan taantunut syksyn otteluista kevääseen tultaessa. Sekin ainoastaan siitä syystä, että Kärppien avauspelaaminen on naurettavan helppo pelata pois.

Niin tai Mamba voisi itse herrasmiesmäisesti todeta, että puretaan sopimus, koska hänellä ei ole enää mitään annettavaa Kärpille. Sitähän Mamba mietti ennen jatkosopimusta, että onko hänellä annettavaa vielä Kärpille. Peli on vaan kuitenkin mennyt huonompaan suuntaan
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös