Otteluseuranta (Kärpät)

  • 515 128
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.
Kummasti ei vituta enää kun pisteet saatiin mukaan. Tuomaritoiminta saisi olla aika monta napsua laadukkaampaa, siinä on se ainoa heikko lenkki tämän päivän liigassa, suorastaan ala-arvoista paskaa suurimmilta osin.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Maistuu. Todellinen kasvojen pesu eilisen paskan jälkeen. Kärpät vei IFK:ta jokaisella osa-alueella. Erityisesti fyysisessä pelissä stadilaiset olivat täysiä lapasia verrattuna ärsytettyyn Kärppään. Punainen joukkue jäi jalkoihin ja turvautui lähinnä sukelteluun, joka toki toimikin tuon tuomariston kanssa pariin otteeseen. Perinteitä kunnioittaen tietysti kotiyleisö myös itki joka ikisestä kontaktista, jossa punaista laitettiin katolleen.

Maistuu!
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuolla tämän ketjun aiemmissa julkaisuissa hieman kritisoitiin Lammikkoa ja Puljujärveä. No, jos ihan noin pisteiden valossa katsoon, niin joo... hieman "vaisumpi" jakso menossa (jos ei huonoa Pelicanseja Lahdessa lasketa), mutta kukapa missään joukkueessa koko kautta ihan aallonharjalla lautailee. Siispä jos pieni notkahdus tapahtuu nyt, niin sehän on vaan hyvä, koska potentiaali tiedetään ja kyllä nuo sepät takoo itsensä keväällä sellaseen iskuun, että voi se pahinkin pessimisti olla suht tyytyväinen, tai jopa "tosi" tyytyväinen :). Ainakin itse uskon näin. Tämän päivän Nordiksen kairaus vain lisäsi uskoa joukkueeseen. Ja jos ja kun Krejcikin palaa, niin kyllä tuossa on ainekset päätyyn asti. Toki vahvoja haastajia löytyy tänävuonna useampia kuin aiempina vuosina, mutta mielestäni Kärpät on valmis haasteeseen. Mielenkiintoista kevättä, Valkeata sellaista . odotellen... :)
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä järki laittaa Kossu neloseen ja Humaloja kolmoseen? Toisella ura edessä, toisella ura jatkuu ja päättyy nelosessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös