Otteluseuranta (Kärpät)

  • 515 587
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.
Olisi ottanut taklauksen vastaan niin ei olisi käynyt mitenkään.
Niin tai jos ei ois luistellu es sinne nurkkaan tai olisikin ollut vaihtopenkillä? Vittumaista lukea tällaista jossittelua..

Kamppasi takaapäin luistimella, et näe siinä mitään väärää? Jos ja jos..

Huvittavaa..
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Maalista huolimatta näin huonoa peliä kotijoukkueelta en varmaan ole nähnyt sitten Suikkasfiaskon.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Ja sitten näky jota en ihan hetkeen odottanut näkeväni: Aaltonen hymyilee leveimmin maalia tuulettavista.
Oli kyllä sydäntälämmittävä näky nähdä Juhis tuulettamassa maalia Kärppä-paidassa! Hymystä päätellen oli ihan aitoa riemua ja iloa :)
 
Samaa mieltä Mannerista parin muun kanssa. Itsekin pidin häntä jumalasta seuraavana ensimmäisellä kaudella, toisella alkoi vähän hiipua ja tämä kausi on paikoitellen jo vähän hirvittävää (siitäkin huolimatta että ollaan sarjaykkösiä). Uskon Mikkolan olevan tähän tasoon verrattuna jopa downgreidaus. Uutta verta kehiin. Tuolla kokoonpanolla pitäisi pystyä paremman näköisiin hyökkäyksiin, saati ylivoimaan!
Mannerille kenkää. Sille on annettu työkalut millä toimia ja lisää tulee ovista ja ikkunoista, silti trendi on ollut piykään laskeva. Ei näköjään löydä lääkkeitä näihin peleihin.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Koskahan muutes Kärpät on viimeksi noussut maalin-kahden takaa voittoon asti varsinaisella?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa
Nyt ne värilasit pois silmiltä. Kaksinkamppailu ja huonoa tuuria
Ota silmä käteen ja katso mitä siinä tapahtui, ei tule kummempaa kontaktia ja takaapäin jalat alta luistimella. Ota sinä järki käteen ja hyväksy tilanteen tosiasiat. Sinun selittämisestäsi saa kuvan että tuollainen olisi sallittua? Vahinko tai ei tuo on selvästi rangaistava teko sinänsä! Oon jo 30vuotta katsonut näitä pelejä ja voin aivan hyvin katsoa tätä ilman värilaseja.

Tiedän jääkiekkosäännöt ja niihin ei kuulu jos jos meininki.
 

Micol

Jäsen
Harmittaa kyllä se tosiasia, että miten tämän kauden Kärpissä ei saada kuin yksi sylinteri toimimaan yhteen otteluun kerrallaan (paria poikkeuspeliä lukuunottamatta)? Lähes aina se ketju on ollut 1. ketju ja joissain peleissä jopa 2. ketju, jolloin ykkönen ollut aivan yössä. Aika käsittämätöntä miten näin on vedetty näinkin pitkään. Tänään se sylinteri näyttäisi olevan JJJ-papat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös