Otteluseuranta (Kärpät)

  • 517 238
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Syötöt hyökkäyspäässä on mun mielestä parasta kun ne menee niin varmasti omille...ei kun....
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpistä tullut Tapparalle pisteautomaatti tällä kaudella.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä kai se on kohta uskottava, että rahaa ei ole lupa käyttää hankintoihin. Saatana sokea Reettakin näkee että tuolla ois Juhikselle tilausta.
 
Kuka tuon jengin sytyttää pelaamaan? Pehmeää on kuin huopatossutehtaassa.. yhden taklauksen olen nähnyt Sailiolta muuten mennään kuin en olisi edes kentällä.. vittu ei minkään näköistä irvistystä olla nähty Kärpiltä. Kai se on kun kaikilla on niin mukavaa?
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiroan edelleen tuota ylivoimaa. Mikä helvetti tuon Puljun rooli on? Eihän sitä tarvitse edes puolustaa, kun on sijoittautunut aivan paskasti. Puljulla Liigan yksi parhaimpia laukauksia, mutta sitä ei hyödynnetä. Harmi. Jokisen voisi myös hyllyttää ylivoimalta. Ostakaa vaikka Pirnes eläkkeeltä pelaamaan pelkät ylivoimat.
 

Tambelliini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä on Kärpät ollu kaksi erää aivan vastaan tulija. Käsittämätön juttu tuo YV. ihan vitsi. Kärppien ykkönen ainoa kenttä ku pystyy edes vähän pistään kapulaa Tapparan menoon. Muiden kenttien osalta lähinnä naurettavaa puuhastelua. Kyllä on naurettava kaksikko tuo Jokinen-Pesonen, nämä ns. kovat pelit näyttää näiden turistien tason, eivät vaan kerkee mukaan. Annunen ollut heikko, nähtiin jo nuorten kisoissa ettei pää kestä näitä kovia pelejä, huolestuttavaa, helppoo menee kun pakit ei pysty auttamaan.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Rätyllä junnumaista höntyilyä. Samanlaista oli kun stunttasi Puljua kymppitilin täytyttyä. Onkohan yliarvostettu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös