Otteluseuranta (Kärpät)

  • 515 024
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kummasti latisti tunnelmaa tämä Heshkan loukki. Ei paljon hymyilytä vaikka taululla 2-6.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juu Akun ja (Aatun) aika on ensi kaudella. Liian kevyitä vielä tähän sarjaan.
 

Sardinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipa kyllä varsin ehjä kuuskymppinen Kärpiltä tänään. Kolme ekaa kenttää kaikki toimi varsin mallikaasti pääsääntöisesti. Sailioki tuntu, että oli välillä joka paikassa. Ja Niskala oli kyllä kanssa varsin positiivinen ilmestys tänään.
 
Voi olla kiven alla rightin pakkia saada Heshkan tilalle.. hankala homma. Toivotaan kaikki sormet ristissä ettei kausi ollut siinä. Jotenkin väittäisin että jos meni todellakin kunnolla mäsäksi niin ei se ois sieltä itse kinkuttanut ulos. Muutamia viikkoja tulee varmaan huilia.
 

Sardinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pitkästä aikaa pääsee taas hallille tsiikaan matsia. Edelliset kaks kertaa onkin tullut turpaan (Kärpät-HIFK ja Game Seven). Tänään, jos tulee niin sanottu hatrickki ni joutuu jo vakavasti pohtimaan uskaltaako kevään aikana enään astua jalallakaan Raksilaan. Mutta eilinen esitys ja tämän päiväiset ketjukoostumukset nähtyäni luotto on tämän päivän otteluun kova. Hakkaa päälle pohjan poika!
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Mikä joukkue tuolla pellailee Kärppien paidat päällä?
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Yksi tärkeä pakki pois, ja peli sekaisin kuin saunatonttu. Kerrankin, kun olisi vähän enemmän väkeä paikalla, tarjoaa joukkue moskaa kotiyleisölle. :( Tällä saadaan yleisömäärä nousuun varmasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös