Otteluseuranta (Kärpät)

  • 517 054
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Tällä hetkellä, ikävä kyllä ei oikein mikään puhu sen puolesta että pytty nousisi keväällä.
 

wanha herra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien mestaruus on runkosarjan voitto. Sillä päästään CHL:ään.

Manner on varmasti mukava mies, mutta onko vaatimustaso liian matala vai onko pelitavalliset eväät jo syöty. Jotenkin on tullut sellainen fiilis, että Manner on vähän yliarvostettu valmentaja. Hän haistoi hienosti pelitavan yleisen muutostrendin ja ajoi sen ensimmäisenä sisään joukkueeseensa liigassa. Mutta nyt kun toiset ovat tulleet perässä, niin jatkuvasti otetaan takkiin näiltä kärkipään joukkueita. Vaikea kevät on tulossa.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Tietää olevansa Kärppä-osiossa kun yhden hävityn pelin jälkeen mietitään riittääkö päävalmentajan eväät kun johdetaan sarjaa ylivoimaisesti, ei riitä luottoa maalivahtiin joka on pelannut loistavasti, odotetaan enemmän 21v kaverilta joka vetää lähes piste per peli tahtia ja suurin huoleenaihe on pelaajien palkat. Noh, pessimisti ei pety ja voi tulla jälkeenpäin huutelemaan mitä minä sanoin.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jännä ku kaikkia joukkueita vastaan lähdetään heti alusta häviään. Kalpat ja muut on niin laskija, et ei ne voita silti, mutta Tappara on kovempi vuori.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ollaan kyllä kusessa..

Muistan kun Kärpät tuli joskus kotipeleissä heti pelin alusta täysiä päälle ja verenmaku suussa. Vedettiin pari kovaa taklausta joilla saatiin yleisö syttymään.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kontrollilähdöt on aivan hirveitä. Yksi hyökkääjä seisoo vastustajan sinisellä aivan turhaan.
 

Henkka40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Ketut
Aivan hättää kärsimässä on kärpät. Kontrolloituja hyökkäyksiä ei saada juuri ollenkaan. Kulmissa pörrätään hyökkäysalueella. Omissa ei pysytä perässä ollenkaan. Mikä mättää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös