Otteluseuranta (Kärpät)

  • 515 576
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

Odvelli

Jäsen
Kärpät voittaa rutiinilla suurimman osan peleistä, mutta näissä "isoissa peleissä" hävitään järkijään tällä kaudella ja keskiössä on aina samat ongelmat: SURKEA ylivoima ja se, että jääräpäisesti ketjut on lukittu niin, että nämä heikot lenkit on sinetöity kärkiketjuihin. Se on minusta huolestuttavaa, ettei heikkouksia saada kehitettyä ja tämä jää useimmiten voitetun pelin jälkeen pienemmälle huomiolle.
 

dohf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Iham rehellisesti sanoen yllätyin. Maali oli pois paikoiltaan kun kiekko meni viivan yli, tulkittiinko sitten puolustajan aiheuttamaksi. En tiedä voisiko siltikään hyväksyä.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Liian usein puolustava joukkue pelastuu sillä että maali työnnetään ''vahingossa'' pois paikaltaan, tai sitten sinne työnnetään hyökkäävä pelaaja. Viimeisimmässä Helsingin pelissä sallinen luisteli omaan maaliin puolen kentän vauhdeilla kun maalivahti oli liukunut pois maalin edestä ja kiekko oli kärpillä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sääntö 98 i: jos puolustava pelaaja siirtää maalin pois paikaltaan, kun hyökkääjä on laukaisemassa ennen maalin siirtämistä, maali hyväksytään.
Sitä tuossa ylempänä just pohdiskelin, kun tässä oli kyseessä pelitilanne minkä seurauksena maali siirtyi. Mielestäni toinenkin tulkinta (hylkäys) olisi ollut mahdollinen
Mutta joo, mun erotuomarikurssit on 25 vuoden takaa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toivottavasti nyt lukittaisiin kolmanteen erään tuo Junttila - Lammikko - Pulju. Saataisiin edes yksi sylinteri.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös