Otteluseuranta (Kärpät)

  • 517 211
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien peleistä voi piakkoin nostaa positiivisessa valossa esiin ainoastaan maalivahdit. Kriisi-Ilves nuijittiin jo ensimmäisessä erässä, mutta tämä sekä Jukurit -matsi ovat olleet aivan luokatonta pelaamista kautta linjan.

Ykkösketju on tyyliin ainoa, keneltä uskaltaa odottaa edes jotain. Muut ketjut on arvottu vetämällä hatusta (paitsi kausikortit).
 

Marlboro

Jäsen

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Juho Lammikolta tärkeä maali. Kuka tämä kuuluttaja on? Se lentopallokuuluttaja?
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rybar oli tänään helvetin hyvä. Yleisöä sais olla enemmän. Ei mulla muuta.
Yleisöä nimenomaan ei saisi olla enempää. Tuskin monikaan innostui tänään(kään) kotijoukkueen esityksestä ajatellen, että tulen kyllä uudestaan.
 

Micol

Jäsen
Luulen että nimenomaan itseluottamus ja peli-ilo kadoksissa kehnon alkukauden takia.
Eikä asiaan auta varmastikaan se, että hän on joutunut pelaamaan lähes tulkoon koko alkukauden "sailioiden ja anttiloiden" kanssa, jolloin pisteitäkään ei vaan heru yhtälailla kuin taitavampien laitureiden kanssa. Laitureiden piikkiin ei voi toki kaikkea laittaa, sillä onhan mies itsekin ollut erittäin haluttoman näköinen jäällä useassa pelissä. Toivottavasti piristyy pian.
 

Micol

Jäsen
Mitäs jos kokeiltaisiin Kristofia Rätyjen kanssa? Tiedän, että kaksi sentteriä- > mutta jotain tarttis tehdä.
Tässä vaihtoehdossa olisi kyllä taitoa perhanasti, mutta Aatu on ollut mielestäni sen verran vahva sentteripelissä, että en lähtisi ainakaan häntä siirtämään laituriksi, eikä Kristofkaan siinä roolissa ole parhaimmillaan. Aika vaikea palapeli tällä hetkellä saada Kristofille ja Rädyille kovat ketjukaverit, sillä laajuuttaa riittää kyllä, mutta liian moni pelaaja alisuorittaa tällä hetkellä. Heräämistä odotellaan tällä hetkellä ainakin Pesosen, Koblizekin (lienee turha toivo), Kristofin ja Sailion kohdilla. Myös rotaatiossa muutama heikosti pelannut hyökkääjä, joten hieman on haastava tilanne käsillä, vaikka voittoja on nyt hyvin tullutkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös