Otteluseuranta (Kärpät)

  • 515 312
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

Micol

Jäsen
Jos patongit alkaa kypsymään ottelun loppuhetkillä, niin ei hätää...meillä on Otto. Treille on ainakin potentiaalinen, jolla ei kasetti kestä.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Lammikko syöttää ja Tieksola pistää maalin kulmalta kiekon maaliin. 2-6
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Lammikossa, Lasussa ja Lindstenissä on siis jotain muutakin yhteistä kuin sukunimen ensimmäinen kirjain? :)
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä voitto nihkeästä pelistä. Nimimiehet ei mitenkään erityisesti loista mutta ei tässä vaiheessa kautta tarvitsekkaan. Seuraavana sitten painajaismainen Bern.
 

Micol

Jäsen
Ihan hyvä ottelu tuli heikomman ekan erän jälkeen.

+ Annunen on muuri. Ei voinut maaleille mitään. Itse rauhallisuus. Jotain kovin veinimäistä on Justuksen viileydessä. Vakuuttanut kyllä tähänastisissa peleissä. Hillin kanssa on nähtävästi kesällä tehty töitä oikein kunnolla.
+ Krejcik on kyllä varma tekemään pisteitä. Puolustuksen liideri Heshkan ohella. Hyvä hankinta Kärpiltä.
+ Junnut T. Niemelä & Tieksola. Rauhallista ja varmaa pelaamista molemmilta. Pelejä luvassa Tieksolalle varmasti lisää.
+ Anttila oli tänään hyvä. Maali kruunasi hänen iltansa.
+ Lammikosta ei voi olla pitämättä. Todella suoraviivainen "kanukkimainen" sentteri, joita ei Kärpissä olla hirveästi nähty. Iso ja vahva. Tykkää ajaa maalille. Tulee hakkaamaan maalin edestä tulevalla kaudella kovalla prosentilla maaleja.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika kesäistä kiekkoa, Kärpät teki tarvittavan ja hieman päälle. Grenoblella pari pelimiestä, Hardy ja Fleury. Muut melkoisia turisteja meikäläisiä vastaan.
Lasselle kyllä jälleen pointsit, oli vastassa Grenoble tai HIFK niin omia suojellaan loppuun asti. Muutaman junnuun ajetun niitin jälkeen pienet naaman hieromiset ja keskustelut patonkien kanssa.
Hallissa hyvä tunnelma, ei tunnu haittaavan vaikka taululla rumat lukemat, omia kannatetaan summeriin asti ja vähän vielä ylikin. Tästä on kiva jatkaa Berniin.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Jos tää homma menee ennakkokaavailujen mukaan, niin Grenoblesta saatujen pisteiden kanssa ei ole mitään väliä. Tärkeämpää olis saada sekä Bernistä että Skellefteåsta enemmän pisteitä kuin mitä he meiltä saa. Tasapistetilanteessa alkaisi sitten vasta vaikuttamaan tuo Skellefteån häviäminen Grenoblelle. Suora voitto nyt Bernistä, ja voisin väittää, että paikka kahden joukossa on sinetöity.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös