Otteluseuranta (JYP)

  • 393 960
  • 5 928
Tila
Viestiketju on suljettu.

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP! Mahtoi jätkiä helpottaa. Näkeehän pelistä sen valtavan tuskan ja väkinäisyyden, mitä kurimus on tuonut tullessaan. Tämä voitto kairattiin ihan puhtaasti pelkällä taistelulla. Josko se rentouskin sieltä loppukautta kohden vielä löytyy.
 

Kauko Viisas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olihan se edelleen sekavaa ja suttuista tekemistä, mutta voitto silti, mikä sangen tärkeää tässä vaiheessa. SaiPa ei kyennyt paineistamaan JYPin puolustusta niin kuin moni muu, mutta siitä huolimatta hyökkäyksiin lähdöissä oli ongelmia.

Huomioitavaa, että ne tärkeät maalit (3 ensimmäistä) teki puolustaja, mikä ei kovin tavanomaista JYPille ole tällä kaudella ollut.

Putki katkesi, siitä plussat.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kamppailuvalmius ja työmoraali oli kunnossa. Toisessa erässä Saipa sai otetta, mutta ei Jypillä suuremmin ollut hätää. Hyvä peli ja toivottu lopputulos.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
O)lihan peli. Kun valkku sanoi haastiksessa, että tänään on pakkovoitto, se kairattiin. Toki peli oli hetkittäin itkeä vai nauraakko osastoa, mutta ennätykseltä sentään selvittiin.

Jos nyt toiveen saisi esittää, niin lukitaan tää veskaripelaaminen sentään. Laurikainen on ykkönen ja Ruusu kakkonen. Aina eivät onnistu, mitta heissä on isolta osalta kauden tulos, Parkkinen on lahjakas ja toivottavasti tuleva JYP ykkönen, mutta tämä kausi ei ole hänelle se kausi.

Mitä tapahtui Ikoselle? Kummasti katosi rosterista kesken pelin. Olisi jopa JYPille ironiaa, jos loukkaantui.

Outo tunne, kun saatiin pisteitä.
 

rice cooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hippoksen Minardi, Suomi
Hämmentävä juttu, nehän voitti pelin. Toivotaan myös, että samalla olisi jokunen apina ym viidakon eläin pudonnut harteilta pois ja Tapparaa vastaan lähdettäisiin sopivalla itseluottamuksella.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP

Liitteet

  • ainaeivoivoittaa.JPG
    ainaeivoivoittaa.JPG
    16 KB · kertaa luettu: 209

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Voi ei... AV.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Hyviä nää tuomarit!
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Taas alivoimaa JyPille. Palmu boksiin.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Ärsyttää tuo selostajien tapa nostaa joistakin pelaajista aina sama fakta. Kuukan kohdalla saatiin joka pelissä kuulla, milloin oli viimeksi tehnyt maalin runkosarjassa. Kalaputaan kohdalla saadaan nyt kuulla viime kauden saldo ja se, miten tämä kausi on mennyt vihkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös