Otteluseuranta (JYP)

  • 393 529
  • 5 928
Tila
Viestiketju on suljettu.

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Se siitä, Ässät pistää tyhjiin. 6-4
Ässät antoi JYPin nuolaista tikkaria ja veti sen sitten tylysti takaisin itselleen!
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Hienosti kustu nousu. En kyllä muuta odottanutkaan.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
No.. Mutta pitkästä aikaa sai kuitenkin tuntea muutakin kuin synkkää pettymystä ja vitutusta.. Vaikka se siksi lopussa kääntyikin. Ehkä tämä oli nyt kuitenkin jonkinlainen käänne..
 

rice cooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hippoksen Minardi, Suomi
Lopussa valuu ripuli lahkeeseen. No, ainakin viimeisessä erässä herättiin ilmeisesti pelastamaan Kiva-Pekan duunipaikkaa
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Surkea pakki kyl tuo Honka. Miten on NHL:ssä pelannut noinkin paljon.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Eniten harmittaa se, että kyllä noin upean nousun jälkeen ainakin piste ois JYP ansainnut... Ilman sitä jäähyä lopussa se ois aika varmasti tullutkin.
 

Somppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, JYP, PELICANS, Florida Panthers, SKA
Naurettavaa että täällä haukutaan vaan J. Honkaa joka pelas plus 23min ja 2 syöttöpistettä :D samalle äijälle tehoja ja haukut

Sanoisin että syy oli monessa muussa. Hieno nousu kyllä Jypiltä
 

manageri6969

Jäsen
Suosikkijoukkue
Osaavat Jääkiekko-organisaatiot, Jypinkylä
Zeebrat antoi Padoille voiton... Ihmettelen jos päähän ajetaan kaveri kylmäksi ja verta kentällä... Eikös toi pitäs 5 peliä olla!!!!! Sentäs taisteltiin, tappioputki lähenee loppuaan
 

Havushka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Flyers
Kyllä se nousu oli enemmänkin Ässien huonoutta tietenkin. Taaperrus jatkukoon. Hyvin todennäköisesti kolme tappiota ensi viikolla. Sitten vaihdetaan päävalmentajaa vaikka pitäisi vapauttaa 4 pelaajaa sopimuksistaan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Ja Honka Katselee, ei tee mitään, kun kiekko vierestä rullailee maaliin. Vidu mikä tuhnu koko äijä.

Eipä tuohon olisi ehtinyt ilman kolmen metrin mailaa yksikään pelaaja.

Hupaisaa seurata, kuinka voi paketti levitä täysin vastustajaltakin, vaikka ansaitusti voiton veivätkin. Neljäs maali oli sellainen, joka oikeasti tehtiin, eli aukaistiin keskialue. Muissa oli sitten munkkia ja imurointia. Raastavinta oli katsoa Allenin nokosia ja pelätä, että joku sen pian herättää. Huonommin on vaikea pelata, luulen ma.

Mutta, Honka oli JYPin paras pakki Kaltevan kanssa, muilla ei juurikaan liigatasolle käyttöä kuin pakollisina täytemiehinä. Varsinkin Allen, aivan pihalla kaikesta. Myöskään tämä Kakkonen ei tasoltaan ja taidoiltaan ainakaan vielä kuulu liigaan, mestikseen treenaamaan mielellään.

pelin kokonaiskuva ei kuitenkaan mihinkään ollut muuttunut, oli vaan aiempia huonompi jengi vastassa, jolla myös oli tekemistä ehjän 60 minuuttisen kanssa. Toki voi myös luonnehtia, että maalivahdit vajosivat muun joukkueen tasolle. Valmennus ei edelleenkään vakuuta.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Nyt oli vähän sellainen "joko nyt" -tunne mutta lopulta tyly totuus taas iski. Ei vieläkään. Lähellä oli mutta silti niin kaukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös