Otteluseuranta (JYP)

  • 393 821
  • 5 928
Tila
Viestiketju on suljettu.

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vois Tirkkoselta olla virkistävää todeta haastattelussa: ”Oltiinhan me löysiä paskoja tänään!”
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Nooh.. ei aina voi voittaa. Ei edes joka kerta. Kalaputaan maali oli tämän illan parasta antia. Tuppuraisen tahtomaali tietysti kanssa. Muuten ei ole paljon muisteltavaa.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Parempi voitti. Ruusun perussuoritus ei vaan riitä tällä tasolla, etenkään kun puolustetaan päin persettä. Nyt vaan helvetin kyytiä Keupaa ja Parkkinen pelaa, jos Edi ei kykene.

Ykköspakkipari ja Alleni ansaitsee erityis lampaan perseet. Ei tarvitse kenenkää ihmetellä miksi Honka ei pelaa NHL:ssä ja ei tule siellä kyllä ikinä enää pelaamaankaan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kylläpä nyt Ruusua suolataan ja ihan suotta. Koko pelin kuva on taas kerran vanha ja perinteinen. Se, mikä JYPillä jää vajaaksi on HPK:lla liigan ykkösluokkaa. Kuinka pelata keskialue auki niin, että pääsee vauhdeilla hyökkäysalueelle möyrimään. Vaikka heti ei maalipaikkaa sukeutuisikaan, niin ennen pitkää väsyvälle viisikolle se virhe tulee ja paikka aukeaa. Ensi erässä jo näki, että tänään ei JYP jaksa, koska omissa joutuvat pyörimään kaiken aikaa, kuin se kuuluisa puolukka ikään. Siksi voi kuvaannollistaa, että vastavuoroisesti hyökkäyspäähän JYP oli veltto suksi, joka ei luista.

Tähän kiinnitin jo aiemmin huomiota tuolla toisessa ketjussa ennen peliä ja siinä on pelitavallisen opettelun tärkein pointti, mikäli JYP haluaa muustakin pelata kuin sijoituksesta.

Maalivahti on toki mainio tekosyy, mutta ei se siihen kaatunut, ottaa vaan silmän käteen ja toteaa tilanteen. Minä ihmettelen suuresti, miksi Ikonen pellailee pelsuissa? Jos ei silmä petä, niin jalkava kokenut pakki tekisi tuolla enemmän joukkueelle, kuin nämä tulevaisuuden Allenit, jotka aina välillä seilaa missä sattuu ja menettää kiekot ihan kenelle vain, joka kohdille sattuu, pelin rakentelu on luokkaa ristipisto riskillä ja menee pitkäksi, ellei omiin satu kääntymään.

Nelonen on sukka tälle tasolle, ikävä kyllä. Jos joku puuttuu rosterista, niin omissa nämä hyörii ja verkko helisee. Siksi Kalapudas on arvoaankin arvokkaampi palanen rosteria, kun tuo siihen osaamista ja toimii ihan ylemmissäkin kentissä tarpeen mukaan.

Paremmalle hävittiin, leuka rintaan ja kohti seuraavia.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Jaahas mielipiteitä kehiin, oliko surkeimmat kaksi erää tämän kauden JYPiltä? Vastustaja oli tottakai kova, mutta JYPistä tuli kovasti viime kausi mieleen.

Tämä on kyllä aina hyvä argumentti. Ei tarvitse myöntää itselleen, että vastustaja vain oli niin paljon kovempi, että sai näyttämään oman suosikin ihan rupusakilta.
 

Kauko Viisas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luulin olevani pahimman luokan negailija, mutta otteluseurantaa vilkuillessa negatiivisempiakin kirjoittelijoita on - ja paljon.

HPK oli parempi, jaksoi paineistaa korkealta kovaa JYPiä vastaan käytännössä koko 60min, mikä on myrkkyä puolustukselle. Kaikki eivät jaksa ja siksi JYP pärjää. Sama ongelma on esiintynyt oikeastaan koko kauden - puolustus ei riitä.

JYP pelasi ihan OK pelin, mutta HPK oli parempi.
 

Hexa

Jäsen
Nyt oli todellakin vastassa laatujoukkue mikä jaksoi paineistaa sen täydet 60 minuuttia. Ei JYPikään sinällään hirveän huonosti pelannut, mutta HPK vain otti parhaan terän pois JYPin hyökkäyksiltä. Eikä homma Ruusuun kaatunut, vaikka yksi helppo maali lipsahtikin. Kolmannessa erässä otti muutaman tärkeän kopin. Silloin kun vastassa on laatujoukkue joka noudattaa tiukasti pelisuunnitelmaansa, niin on vaikeaa saada oma peli toimimaan halutulla tavalla ja puolustuspään rivit pysymään järjestyksessä.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Tämä on kyllä aina hyvä argumentti. Ei tarvitse myöntää itselleen, että vastustaja vain oli niin paljon kovempi, että sai näyttämään oman suosikin ihan rupusakilta.

Niin ihan yhtä laadukasta kun sekin että voiton tunnetta pönkittääkseen täytyy tulla tänne ilman perusteluita lyttäämään vastustajaa.

Itse asiaan, HPK oli hyvä mutta JYPillä oli tänään suuria vaikeuksia omista lähdöissä joissa se on ollut pirun hyvä koko kauden. Hätäroiskimista ja ylipitkiä syöttöjä. Vähän paineen purkamista ja kiekolla vaihtamista. Kovakin prässi on saatu murrettua ja peli rauhoitettua kun tuki on ollut lähellä. Huonoilla lähdöillä ei sitten päästy edes karvaamaan ajoissa ja Kerho rallatteli omista pois helposti melkein koko matsin. Tuohon sitten muutama räikeä merkkausvirhe ja peli oli ohi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hexa

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
JYP voittanut edellisestä kuudesta pelistä viisi, vaikkakin yhden rankkareilla. Edellinen 3 pisteen häviö oli 7.12. Joskus sen tappion piti taas tulla ja nyt oli sen aika. Hyvä joukkue ei häviä kolmea ottelua peräkkäin, JYP hävisi nyt yhden ja saattaa taas voittaa viisi seuraavaa. Ei kannata yhden huonon pelin takia haukkua kaikkia pelaajia sysipaskoiksi, liigassa pelaa kuitenkin 14 muutakin ammattilaisjoukkuetta jotka voittavat pelejä. HPK pelasi tänään voittavalla tavalla ja JYP jäi uhriksi, nyt kävi näin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hexa

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Ainahan siellä kaukalossa on kaksi joukkuetta ja HPK pelasi kyllä hyvän pelin. Samalla JYP ei ollut ihan siellä ytimessä, mutta niinhän se menee että hyvin harvassa pelissä molemmat ovat parhaimmillaan. Sanottakoon kuitenkin että JYP ei oikein missään vaiheessa näyttänyt joukkueelta joka tosissaan taistelee voitosta, pienet asiat menivät perseelleen koko ajan ja kaksinkamppailuissa oli Kerho edellä alusta asti.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kylläpä nyt Ruusua suolataan ja ihan suotta.

Maalivahti on toki mainio tekosyy, mutta ei se siihen kaatunut, ottaa vaan silmän käteen ja toteaa tilanteen.

Ei missään nimessä mene Ruusun piikkiin tämä tappio, mutta ei kyllä juurikaan antanut mitään extraakaan joukkueelle. Jälkeenpäin on hyvä jossitelle; Kunykin maalissa pikkasen enemmän vastaan niin ois voinu jäädäkkin + Nenosen maalissa, jos olisi saanut kulman pidettyä. Nämä on niitä pieniä juttuja, millä maalivahti voi kääntää ottelun joukkueelle. Sekään ei voi olla sattumaa, että suhteessa pelattuihin peleihin Ruusulla on tullut eniten tappiota (vai tartteeko ees suhteuttaa peleihin?).

hpk oli kuitenkin paremmalla työmoraalilla liikenteessä, luisteli enemmän ja kiekotkin löysivät perille. Jyp ei pystynyt haastamaan millään osa-alueella.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kunykin maalissa pikkasen enemmän vastaan niin ois voinu jäädäkkin + Nenosen maalissa, jos olisi saanut kulman pidettyä. Nämä on niitä pieniä juttuja, millä maalivahti voi kääntää ottelun joukkueelle.

Jaa, mä näin nämä täysin revenneen viisikon tulemiksi. Toki, kaikkihan on otettavissa, mutta Nenosen maalissakin, voinee silmäillä, miksi Nättisen mies oli kulmilla vapaana, tuon tason maalin sylkijä tekee moisesta paikasta 9/10 ja se yksi jää kiinni tuurilla. Minusta Ruusu otti montakin, joilla kääntää joukkueelle, mutta joukkue ei kyennyt kääntämään, voihan sen Ruusun syyksikin tuomita. Kunykin maalin jos saa veskarin piikkiin, niin silmissä on vikaa, näin uskon minä. Minusta vaan jokaisen kerhon maalin edeltäjänä oli viisikon karsea virhe, joka kostautui. Voisi jopa sanoa, että karseita virheitä, jotka kertautui ja kostautui. Helpointa tietenkin on laittaa sanko kuonaa veskarin niskaan, myönnän.

Mitä tulee siihen kokonaisesitykseen minkä Ruusu on tuottanut joukkueelle, hämmästelen putkinäköä. Mitään romahduksia en ole nähnyt, helppoja menee jokaiselle veskalle silloin tällöin ja en näe, että JYP olisi ainuttakaan pistettä veskareihinsa menettänyt, keneenkään niistä. Vajaa kymmenkunta (?) matsia pääosin vieraissa on kyllä luvattoman ohkainen analyysin pohja, varsinkin kun pelit on olleet siellä täällä ilman jatkumoa, päinvastoin, tuolla otannalla voi puhua enemmänkin lupauksia herättävästä, kuin heikosta tekemisestä.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Järkyttävät alkuseremoniat Sallisen ympärillä Jyväskylässä. Varmasti hieno ihminen, en tunne. Ei ollut kuitenkaan vaikeuksia kääntää kakkoselle mm-semifinaalin puolelle. Jotain rajaa noiden pituuteen kiitos, ja puheisiin edes vähän sisältöä.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Joo onhan Riikka hieno kiekkoilija, mutta pitääkö näiden puheiden kestää näin pirun kauan ja minkä ihmeen takia näitä ei voi aloittaa puolta tuntia aiemmin, ettei pelin alku viivästy näin pirusti?

kohta vielä kunniakierros, kun on luikkarit jalass, niin varmaan 17.45 alkaa peli ja sitten tekeekin tiukkaa loppuuko ennen Suomi - Kanada matsia.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Olisihan tuossa riittänyt yksi puhe (Korpela), lyhyt kiitos Liigalta, paito kattoon ja kiitospuhe. Sen naisen piipityksestä ei saanut mitään selvää muutenkaan.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Ei kai se arvostusta vähennä, jos asia hoidettaisiin ennen peliä?
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Minä olen niin vanha että osaan arvostaa Riikka Niemistä, mutta joku tolkku näiden seremonioiden pituuteen vs sisältö. Jos halutaan että kaupunginkamreerit pitävät vartin puheita niin sitten seremonia voisi alkaa vaikka varten ennen peliä
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei kai se arvostusta vähennä, jos asia hoidettaisiin ennen peliä?
Ei, mutta kommenttisi yleisesti kyllä vaikuttavat siltä, että arvostusta ei ihan kauheasti löydy.

Yksi syy tähän aikatauluun lienee se, että seremoniat voidaan hoitaa täyden yleisön edessä, kuten ehdottomasti kuuluukin. Hyvin vähän tästä on kenellekään mitään haittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös