Otteluseuranta (JYP)

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
Ymmärrän kyllä itse järjestyksen, Laurikaisella haluttiin varmat pisteet kotoa ja Ruusu toki tarvitsee myös peliaikaa niin Kouvolasta kaikki mikä irtoaa on vain plussaa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Välillä kyllä sylettää tuo Rooban sooloilu. Nytkin toi kiekon alueelle hyvin, piti sitä hallussa hyvin, mutta sitten kun olisi pitänyt kaiken järjen mukaan syöttää kiekkoa ketjukavereille, joita oli kaksin kappalein vapaassa paikassa, niin Rooban ratkaisu on sutaista maailman huonoin veto "vähän sinne päin". Kiekko päätyy maalin ohi toiseen kulmaan, jossa ei ole yhtäkään omaa pelaajaa ja koko hyökkäys päättyy kuin seinään.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Ihan jees tuo Jypin peli. Milloin viimeksi hyökkäys on ollut noin paljon puolustamista edellä.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä erä JYPiltä. Kaikki pelin osa-alueet alkaa olla hyvällä tasolla. Peli-iloa ja itseluottamusta löytyy. Ruusu myös vakuuttava.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä avauserä kyllä vieraspeliksi. Erän alkuun joukkue tuli vauhdilla ja pelasi samaa peliä mitä yleensä kotona ja sitten erän loppupuolella KooKoo näenäisesti hieman hallitsi mutta ei päässyt maalipaikoille ja vedot tuli kaukaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös