Otteluseuranta (HPK)

  • 356 390
  • 4 328
Tila
Viestiketju on suljettu.

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
INNALA!!!! Ei jumalauta mitä peliä.

3-3! Ajai

Oli muuten ihan helvetin hyvää kiekottelua Kerholta tuossa. Lucce oli elementissään. Ja kas kumma kenen yhteispeli toimii... namm.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja kapteeni ratkaisee sille ainoalle, alkuperäiselle ja oikealle Oranssille!
 

Hokkarit

Jäsen
Hyvä Kerho! En ois ekan perusteella uskonut! Hyvä Reijola!!
Nyt sitten rautarouva itkee koko lehdistötilaisuuden, tuomareista ja Virran tilanteesta.
Kahvara otti ite vauhdit kauhealla koukkimisella...
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Voi kun Innala olisi lakaissut sen viime sekuntien paikan niin olisi saanut vaihtaa pöksyjä. Onneksi Raineri kuitenkin lakaisu kiekon maaliin. Reijola ansaitsisi enemmänkin peliaikaa, jotenkin tuo tyyli miellyttää enemmän kuin Voutilaisen tyyli. Hena Kanninen on aliarvostettu kiekkosoturi. Nurmikanta pelasi jälleen helvetin hyvin ja siinä on kova hankinta. Puustisellekin saatiin pari pistettä, niin pysyy joulukuun pisteputki päällä ja sen soisi jatkuvan JYP peliin asti. Ei oikein raaski välittää kun kolmen maalin takaa tullaan jatkoilla ohi Tapparan vieraana.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Maalivahteja on paljon kritisoitu ja aiheestakin, mutta tänään taas parempien / vähemmän huonompien maalivahtien joukkue voitti. Heljanko oli kyllä huono.
 

Kerho64

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvin pidettiin maalin edusta kurissa sen jälkeen kun Rasse tuli maaliin! Eipä noista maaleista paljon Vodeakaan voi syyttää, melkoisia paskamaaleja.
Hyvin toimii kyllä riistot ja kamppailupelaaminen on noussut paljon paremmalle tasolle. Vielä kun saatais Nessu osumaan paremmin paikoista ja Innalalle parempi osumatarkkuus niin alkaisi täysiä pistepotteja tulemaan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Taisi olla ensimmäinen kerta tällä kaudella kun oikeasti sytyin peliin. Kyllä se taitaa diisseli sittenkin alkaa olemaan kohta lämmin, vähän vaan alussa kävi jähmeästi. Pätee niin tän illan peliin, kuin koko kauteen.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Miten toi Rautakorpi kehtaa? Naurava hymiö. Voi jessus mikä kitinä taas. Tuomareiden syytä KAIKKI! Uskomatonta aikuiselta ihmiseltä.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Uskomatonta käänne ottelussa joka tuntui loppuvan ennen vauhtiin pääsyä. 2 pistettä maistuu uskomattoman hyvältä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Olette te kyllä sitkeää sakkia! Ennen puoltaväliä olitte häviöllä Tapparalle, ja sitten seuraavat reilut 15 peliminuuttia ja tasoitatte pelin! Ja jatkoajalla ohi! Respect!

T. Petofani.
Se kaikki on kopioitu suoraan Tuppuralta ja pistetty vähän ekstraa päälle. Kohta huudetaan taas tillilihaa, ihan vaan koska se alkaa Tammereella vituttamaan.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lehdistötilaisuus kesti n.6min ja siitä ajasta tukka nyyhkii 4min tuomareista. Tuu hakeen multa nessuja ja kampa!!

Pendo lähti ilman kättelyä meneen kun jaksanut kuunnella enempää.

Jatka Tikka samaa tyyliä kun noin koskettaa vastustajaa!
On kyllä hienoa, että Pendo ei lähde tuolle ruikutuslinjalle enää pelien jälkeen vaikka aihettakin olisi joskus ollut. Nyt hänellä myös hyvät ilmeet päällä, kun tukkajukka avautui. Huikeaa settiä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös