Otteluseuranta (HIFK)

  • 529 061
  • 6 581
Tila
Viestiketju on suljettu.

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Kenkää kaikille ja saatana sadekin piiskaa peltikattoon. Alkais jo.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kangasniemestä joku huhuili että ei olisi kunnossa, että olisi vaivaa alkukaudenkin aikana jos muistan oikein? Ei siltä kyllä näytä. Musta vaikuttaa tänkin pelin perusteella että Iikalla liike ja tahtotila 100% kunnossa! Lupaa hyvää kun Lundellinkin peli näyttää kehittyneen ja uusia kovan tason hyökkääjiä mukana.

Takaa-ajosta sen verran, että olen mä huonompiakin takaa-ajoja nähnyt. Jos sieltä olisi tasoitus tullut, niin enpä usko että oltaisiin todettu sen tuuria olleen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nähdyn perusteella ei asiaa liigassa
4-5 sijaa korkeammalle.
Toki äijiä on poissa, mutta niin voi olla keväälläkin.
Heikkoa on, jos UTJ ja valkku ei parempaan pysty.
Mutta ollaan optimisteja ja annetaan aikaa, kuten kaikkina vuosina.

Onkohan vsstustajalla miten kärkiäijiä sivussa? Oli miten oli niin meillähän on joka kausi koko kausi joku flunssa-aalto päällä ja on siis ihan perus tilanne, että kentällinen miehiä puuttuu.

Ankeaa on kyllä meidän preseason taas, tänäänkin ihan fifty-fifty peli, mutta maalinteko on kuin tervanjuontia ja kaveri käänsi pelin itselleen muutaman minuutin sisään.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
+ enemmän se Munchen vaan selviytyi tuossa
- osataan kyllä tyylikkäästi hävitä pre-season pelejä edelleen.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Tuli Teliaa ikävä. Ei tosta ottanu kyllä mitään selvää.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on neljä punaista ja yksi vihreä pallo harjoitusotteluiden sarakkeessa. Aika tyypillistä HIFK:n harjoituskauden ja runkosarjan alun pelaamista. Olisihan se kiva saada hyvä startti Liigakauteen, mutta aika viime kauden alun toistolta se näytti. Ylivoima ei tuota tulosta, vaikka sitä saataisiin erän verran ja keinot päästää ne parit maalit löydetään. "No nää on vaan niitä treenipelejä, joissa ei pelata tosissaan". "Joulutaukoon mennessä on peli uomissaan." "Pudotuspeleissä kukaan ei halua HIFK:ta vastaan"
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Älkää vielä viillelkö ranteita.

Meillä oli vastassa viime kauden CHL-finalisti ja peli oli meidän hallintaa 60-40%. Jää teki tästä pelistä "paskan näköisen", mutta kun katsoi meidän viisikoiden etäisyyksiä ja mahdollisia syöttösuuntia niin tää on ihan erilaisen näköistä kuin normaalisti elokuussa. Maskipelaaminen ja se viimeinen tappotahtotila puuttui. Musta se on huono jos Keränen on tuolla B-pisteillä ja pitää kiekkoa, kun sen pitäisi olla siellä maalin edessä hakkaamassa ne riparit maaliin. Se kertoo, että oltiin kuitenkin vähän kesälomareissulla.

Ja jos joku tän pelin perusteella näkee, ettei pärjätä liigassa, niin mites toi Tappara, joka hävisi 1-7 Ipalle? Meneekö Kahvara nyt sitten sääleihin?

Ehkei näistä yksittäisistä harkkapeleistä kannata vetää mitään isoja ajatuksia. Lähinnä katsoa miten peli kehittyy.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Se on jo aika lahjakasta jos pystyy muutaman harjoitusottelun perusteella analysoimaan missä ollaan 60 pelin runkosarjassa. Nämä pelit ovat kumminkin lopulta pelkkää valmistautumista niihin oikeisiin peleihin. Pelin sisällä voidaan tehdä monia erilaisia ratkaisuja jotka antavat sitten raaka dataa valmennukselle.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Viime kauden top4-sijoittuneiden silloiset harjoituspelit:


HPK: 5-1-1 (yksi tappio varsin. peliajalla)

Kärpät: 6 - 0 - 1 (yksi tappio varsin. peliajalla)

Tappara: 5 - 2 - 1 (yksi tappio varsin. peliajalla)

HIFK: 4 - 1 - 2


Nyt väliaikatilanne:


HPK: 2 - 1 - 1 (yksi tappio vars peliajalla)

Kärpät: 2 - 0 - 1

Tappara: 1 - 0 - 2

HIFK: 1 - 0 - 4


Eli ei olisi yhtään pahitteeksi, jos homma toimisi jo pre-seasonilla. HIFK:lla lienee eri strategia, kun ei voitot useinkaan nappaa treenipeleissä. Muistuu mieleen muinaiset bogocup-ajat, kun HIFK otti niissä peleissä turpaan jopa GrIFK:lta, mutta oli kuitenkin tosipeleissä takuuvarma playoffs-joukkue mitalitaistoissa. Joten toivoa vielä on :)
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Älkää vielä viillelkö ranteita.

Meillä oli vastassa viime kauden CHL-finalisti ja peli oli meidän hallintaa 60-40%. Jää teki tästä pelistä "paskan näköisen", mutta kun katsoi meidän viisikoiden etäisyyksiä ja mahdollisia syöttösuuntia niin tää on ihan erilaisen näköistä kuin normaalisti elokuussa. Maskipelaaminen ja se viimeinen tappotahtotila puuttui. Musta se on huono jos Keränen on tuolla B-pisteillä ja pitää kiekkoa, kun sen pitäisi olla siellä maalin edessä hakkaamassa ne riparit maaliin.

Ok. Ommellaan ne nyt kiinni odottelemaan kauden alun jälkeistä uutta viiltelyä.
Sehän tässä pelissä oli kiinnostavinta; nähdä kuinka meidän ”kohti eurooppalaista huippujoukkuetta” -projekti etenee. Näitä isoja poikia vastaan kun ei tänä vuonna pelata muuten kuin harkkamatseissa. Ja hyvin oltiin mukana vaikka sellaisia virheitä ja kiekonmenetyksiä nähtiin paljon, jotka johtavat tosipeleissä takaiskuihin. Mitä tulee roolituksiin, kun joukkue ei ole loppuun asti koottu, nähdään juuri näitä Keränen YV-pyörittäjänä tai Finley kiekon ylöstuojana tai Varakas viivapelotteena tilanteita. Auliekin näytti millä tahansa mittarilla huippupuolustajalta kun rooli on oikea. Kyse on varmasti resursseista mutta se ei selitä kaikkea. Tuntuu siltä, kuin meillä painittaisiin saman asian ympärillä ihan liikaa. On erittäin ok koulia harkkapeleissä junnuista YV- pyörittäjiä mutta jonkun Keräsen peluuttaminen siinä roolissa on omituista.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
@Erkka Lapanen ei se, että Keränen on YV-pyörittäjän kerro mistään joukkueen rakentamisesta vaan koutsien oudosta sadomasokistisesta ajatuksesta pitää sitä ylivoimalla.

Kuten itse sanoit, siellä olisi kaksikin potentiaalista oikealta ampuvaa junnua Myllylän ja Heljangon tai jopa Lambertin muodossa. Lambertinkin pyssy on jo 15-vuotiaana Kerästä parempi.

Edit: Jos Keränen on ylivoimalla pitäisi sen olla maalin edessä. On ihan järjetöntä peluuttaa sitä Dykin paikalla. Toki nyt Dyk tippui juuri ennen peliä eli oli vähän hätäratkaisu.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jääskä laukoi kiekon ylärimaan, paluukiekon iski sisään ilmeisesti Turunen. 1-0.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
1-0. Turunen teki.Kuuluttaja sanoo että Timo Turunen mutta tuskin. Hyvä nousu koko kentältä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Turusen Teemu ja 1-0- Silkkaa dominointia ja ah, tuota tuttua maalibiisiäkin vielä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jääskä ollut eilen ja tänään tosi hyvä. Ottaa näillä otteilla sentterin paikan liigassa vaikka sitä olen epäillytkin. Mukavaa olla väärässä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ja vittu alivoimaa pukkaa taas jostain hipaisusta. Kestäkää oi veljet.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hieno hyökkäys jonka Jääskä päättää, 2-1.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Johdossa tauolle ja täysin ansaitusti. Tätä lisää, eikä mitään parin minuutin koomailuja kahteen erään.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Jääskä on täyttämässä odotuksia. Oli eilenkin jo hyvä, mutta tänään joukkueen johtopelaaja.

Hyvää peliä muutenkin. Dominointia tohon aivan käsittämättömään jäähyyn asti.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mulla aika vahva tunne (näkemättä hidastuksia 8 eri kuvakulmasta) että Jääskä teki sen ekankin ja nyt on ulkomaanreissulla paukuttanut kaikki 3 byyriä. Mun mielestä se tuli takaraudasta tai ihan siitä verkon ja riman kulmasta ulos. Turunen lapio sitten maalilta uudelleen sisään. Oli yllättävän nätti rannelaukaus Jääskältä. Mutta jos Turusen byyri niin mikäs siinä, itsekin tykkään mieluummin laukoa ylärimaan kuin keskelle maalia.

Mutta, vaikka Jääskä ei yhtään maalia olisi tehnyt, niin tekee oikeita asioita kentällä ja sen verran hyvin liikkuu molemmissa päissä, että eiköhän se sentterin tontilla lähtökohtaisesti pelaa. Ennen kaikkea tuo puolustusasenne, reagointi ja pelin kääntö sekä luistelu näyttää tosi hyvältä.

Edit; lopun lisäys.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jääskä on kyllä todella hyvä pelaaja jo, ja kiekkoilijana monipuolistuu koko ajan.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Atte jatkaa ylipelaamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös