Otteluseuranta (CHL)

  • 269 745
  • 5 217
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Se on shiinä ja nyt Levin kautta! Sitten parista Liigapelistä nekkuun.

Kiitos Tappara ja Luulaja raikaa Tapparafaneista!
 
Viimeksi muokattu:

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Hieno taisteluvoitto. Onnittelut Tapparalle! Aina ollaan suomalaisen joukkueen puolella.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pitihän tästäkin se tiukka maalin peli aikaan saada. Tuntuu tutummalta näin.

Mahtavaa. Hiukan on Tapparan asenne muuttunut CHL-pelejä kohtaan tässä vuosien varrella. Hienoa nähdä joukkueen puheiden realisoituvan tulokseksi, CHL:kin on otettu tosissaan. Upeita, kovia pelejä ja nyt palkinto siitä.

Vahva on Tapparan jalkeilla oleva joukkue tänäkin keväänä, sitkeyttäkin löytyy.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hei se pelihän on vielä kesken? Liigan sivujen mukaan vielä 13 sekuntia jäljellä...
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Tuli itsellekin hieman hyvaa, tuli ennen kautta pistettya Tapparalle kertoimella 12 CHL:n voitto.

Firmallekin se puoli miljoonaa ja unelma tuplasta elaa vahvana, jos tuohon formuun saa pelin playoffeihin niin mestaruus on realistinen mahdollisuus
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Huikeeta. Ihan pikkasen viidyttävämpiä pelejä kuin kotosessa liigassa. Köysissä oltiin kun Luulaja yritti tosissaan tasotusta, mutta onhan meillä Heljanko.
 

Ruutu8

Jäsen
Huhhuh mikä matsi. Eipä ole sitten viime kevään MM-finaalin mikään urheilu saanut pulssia näin korkealle, noh ehkä Wilman ja Raitasen EM-vedot.

Ainoa miinus melkein Tapparalla oli kaksikko Levtchi - Davidsson. Aivan turisteina, eivät saaneet tuotettua yhtään mitään kumpaakaan suuntaan. Muuten mieletön kiekko-ottelu, viimeisellä kympillä kyllä kaikki kiekkojumalat ja kuun asennot olivat tamperelaisten puolella. Heljanko oli MM-Lankinen2019 -moodissa läpi matsin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ainoa miinus melkein Tapparalla oli kaksikko Levtchi - Davidsson. Aivan turisteina, eivät saaneet tuotettua yhtään mitään kumpaakaan suuntaan.

Lehterän ketju on enemmän sellainen päätypelissä möyrivä, mutta Levtchi ja Davidsson aika puhtaasti suorahyökkäyspelaajia. Tässä ei vaan saatu heidän rytmiin avattua peliä eikä toiseen aaltoon pystynyt hakemaan samalla tavalla kuin Liiga-peleissä. Jäi sitten neppailuksi.

Näille kahdelle ei ole henkilökohtaisesti kovin korkeat odotukset pudotuspeleihin (ehkä jotain 0,4-0,6 ppg ja +/-0), mutta taannevat hyvät asetelmat sarjataulukossa.
 

krk607

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
Onnea Tappara! Huikea suoritus!

Niko Hovinen on maailmanmestari ja euroopanmestari!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös