Otteluseuranta (CHL)

  • 269 739
  • 5 217

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Tulee jotenkin Hakametsä mieleen tästä ottelun kamerakulmasta.

Joku on tainnut myös sanoa Mertsille, että Pelicans pelaa tänään oransseilla housuilla sekä valkoisella paidalla. Ja Ruotsi sinisillä paidoilla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Zug painaa 35min hommia - ja paluu lähtöruutuun. Alkaa tuokin kohta jossain näkymään.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Ihan hyvää oli Tapparalta jo sen viimeisen powerbreakin jälkeen. En tiä auttoiko Tapolan ohjeet vai se, että kävin tässä ketjussa kiroilemassa kuin merimies ja käskemässä ruveta pelaamaan. Veikkaan jälkimmäisen olleen isompi tekijä.
Kaikki mitä tällä palstalla sanotaan, vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen. Siksi pitää olla erityisen tarkkana jinxauksien kanssa.
 

Kukko

Jäsen
Kovaa vääntöä kyllä. Toisaalta sitä oli odotettavissa. Tila kiekonliikuttelulle on kovin vähissä. Tosin Tappara olisi kovin paremmissa asemissa, mikäli Rauhala olisi mukana.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Nojoo. Erän loppu oli jo ihan jees Tapsulta. Pitäs vaan pelata rohkeesti omaa peliä, eikä roiskia hätäreitä. Kovaa tulee käkikellot, mutta ei toi ny helpota, kun annetaan kaikki avaimet siihen luopumalla kiekosta.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toivottavasti mun viimeyön painajaiseni ei tule toteen. Heljanko kolattiin poikkarilla maalin puolelta selästä jäähän ja hyökkääjä asemoi itsensä alueelle eikä lähtenyt pois ja pystyyn noussut Heljanko ei päässyt enää alueelleen eikä näin ehtinyt torjuntaan. --> hyvä maali. Vastustajaa en nähnyt, mutta kyllä kiehutti
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Toivottavasti linja on sit sama koko loppu erän
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös