Otteluseuranta 5.1.2024 (9. kisapäivä)

  • 45 976
  • 1 178

Since 1953

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers, Jokerit vol. 2023
Jälleen paras mahdollinen lopputulos. Meidän kiekko (eli puukäsipuurtajien kiekko) ottaa pataan. Mahtavaa!!!
 

Kiekkokanaria

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat pohjoseen
Mutta nyt pitää kannustaa ruotti voittoon. Aina eurooppalaisen kiekon puolella, koska vihaan NHL ja sitä kuinka se on pilannu jääkiekon perseilyllään. Toki iihf on munaton paska mutta ei oo mitään muuta lajia varmaan maailmassa missä junnut ei pääse farmisarjoista arvokisoihin eikä 10 vuoteen ole pelattu yhtään oikeata kansainvälistä turnausta missä parhaat. Lisäks ne ei päästä edes olympialaisiin pelaajia. Heja Sverige!!
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei tehdä tästä mitään loppumatonta väittelyä mutta katselen juuri Kärpät-Ässät ottelua jota Kärpät johtaa 2-0. Ei tulisi pieneen mieleenikään syyttää Jesse Joensuuta tilanteesta. Niin että vittu et sä vaan voi. Tai voithan SINÄ mutta se nyt vaan on yksiselitteisen typerää.ok
Ok Jere Lassila. 1+3 umpipaskaa Latviaa vastaan. Hieno jatkoaikamaali yhden kentän Slovakkiaa vastaan. Totaalihyytyminen mitalipeleissä USA ja Tsekkiä vastaan. Tänä vuonna 21v peluri liigassa 1+9 ja tuo ykköskentän vastuulla ja isolla yv ajalla. Liigan pistepörssi noin 200. Eikä jostain syystä NHL varausta lainkaan. Tässä jokainen voi miettiä, että onko tämä median rakentama kuva Super Sankarista nimeltä Jere Lassila miten oikea ja todellinen:)
 
Viimeksi muokattu:

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ketä tässä nyt pitää kannustaa? Kumpi on maraton-taulukossa isompi uhka/haaste Suomelle? Se saisi jäädä hopealle.
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ok Jere Lassila. 1+3 umpipaskaa Latviaa vastaan. Hieno jatkoaikamaali yhdrn kentän Slovakkiaa vastaan. Totaalihyytyminen mitalipeleissä USA ja Tsekkiä vastaan. Tänä vuonna 21v peluri liigassa 1+9 ja tuo ykköskentän vastuulla ja isolla yv ajalla. Liigan pistepörssi noin 200. Eikä jostain syystä NHL varausta lainkaan. Tässä jokainen voi miettiä, että onko tämä median rakentama kuva Super Sankarista nimeltä.Jere Lassila miten oikea ja todellinen:)
Onko se vienyt sun muijan vai miksi joku nobody-Lassila menee näin kovasti tunteisiin?

Heja Sverige nyt!
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Jenkkien kelkassa, all the way.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vissiin se pitää jenkkejä kannustaa, ihan että kuulisi ketä ruotsalaiset tällä kertaa syyttää tappiosta.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Onhan se jokseenkin uskomatonta, että 12 vuotta on jo Ruotsin viimeisimmästä maailmanmestaruudesta. Toki kolme kertaa finaalissa tuona aikana, mutta kuitenkin.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Ei tarvinnu Håkanin finneja puristella...
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Ikan puheista saa vähän sellaisen käsityksen, etteivät jenkkipakit osaisi puolustaa omalla alueellaan ollenkaan. Jos näin olisi, niin eivät edes olisi finaalissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös