Otteluseuranta 5.1.2024 (9. kisapäivä)

  • 46 015
  • 1 178

Horna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Boston Bruins, Vimpelin Veto
Täällä se vaan pelin jälkeen kukoistaa mentaliteetti "lyö lyötyä" ja suurinosa kirjoittajista on varmasti aikuisia ihmisiä. Tappio ja esitys tietenkin harmittaa, mutta jos kuvittelisitte itsenne pelaajien asemaan, niin olisiko mukava kuulla sanoja joita täällä paljon tällä hetkellä suolletaan? Auttaako se mitään? Oliko tämä kaikki niin henkilökohtaisen tärkeää teille kirjoittajille verraten pelaajiin? Sitten vielä ihmetellään että miksi pelaajat pelin lopussa purkavat lapsellisesti turhautumistaan. Paljon lapsellisempaa tämä mollaaminen täällä palstalla on.
 
Suosikkijoukkue
Ranskan välieräjoukkue 1995, Leijonat 1988
Mitä tuolla studiossa horistaan, että Tsekki ei muka ansainnut voittoa. Mitä helvettiä? Suomiko sitten olisi ansainnut voittaa ottamalla kolmannessa erässä 5-0 turpaan.

On niin koomisen sisäänpäinlämpiävää touhua, että eiköhän Petrell ja Grönman nähdä ensi vuonna jonkin junnumaajoukkueen penkin takana.
 

SFedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Kyllä myös kapteenilla näissä on iso vastuu. Olen samaa mieltä siitä että valmennus veti tämän myös vituiksi
No tuosta valmennuksen osuudesta ollaan tasan 109% samaa mieltä. Tšekki teki vittu samalla kuviolla kolme ylivoimamaalia tässä pelissä. Ehkä olisi voinut joku velho valmennuksessa jotenkin reagoida.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jos perinteisistä perinteisin uutismedia eli YLE:n teksti tv kirjoittaa pääotsikossaan ”Pikkuleijonat suli totaalisesti”, niin silloin se todella oli sitä. Huom. sulaminen.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
On nyt vähän kummallista teurastaa täällä yksittäisiä pelaajia. Ei tässä yhteenkään yksilöön kaaduttu. Alivoimaa ei saatu kuntoon kentällä eikä korvien välissä, vaikka takaiskuja tuli liukuhihnalta.

Mutta ehkä nyt tässä vaiheessa selkeimmin se kohta, missä peli hävittiin, oli Tsekin alivoimamaali. Tukevassa johdossa, kaikki avaimet käsissä, vielä ylivoimaa perkele tarjolla - sorrutaan anteeksiantamattomaan kurittomuuteen ja tarjotaan kaverille mahdollisuus päästä peliin mukaan. Tuo jos mikä menee valmennuksen piikkiin. 5-2 -tilanteessa ei tarvitse edes ylivoimalla pakotetusti hakea paikkoja, vaan pelkkä neppailu riittää. Kaksi minuuttia pois kellosta, antaa vastustajan väsyttää itseään. Mutta sanoma jäi puolitiehen.

Poikien itsensä suoritus oli kaukana täydellisestä, mutta turnaukseen mahtui paljon hyviä hetkiä. Toivottavasti nuorimmille siunautuu vielä mahdollisuus kirkastaa ja vanhemmat eivät ota tästä liikaa painolastia urilleen.

Helevetin hyvin sanottu siellä takana!
 

nuukapuuha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks #88
Ei tämä joukkue kyllä enempää ansainnutkaan, kuin kyseisen tuloksen! Lähellä oltiin jopa finaalia mikä sinäänsä käsittämätöntä. Ensivuonna uusiks toivottavasti uuden valmentajan kera!!!! Koska liitossa tajutaan näitten höpöhöpö miesten palkkaaminen pikkuleijoniin? Tällä kuitenkin luodaan se pohja miesten leijoniin ja tästäkin ikäpolvesta saatiin polvet-tutisevia yksilöitä kourallinen.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Haastattelija voisi jo lopettaa tuon Lassilan kiduttamisen, tuskaisaa katseltavaa.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Tällä kuitenkin luodaan se pohja miesten leijoniin ja tästäkin ikäpolvesta saatiin polvet-tutisevia yksilöitä kourallinen.
Tämähän tässä eniten vituttaa ja huolestuttaa. Ehti olemaan jo siinä uskossa, että nämä tämän luokan housuunpaskomiset ovat jo vahvasti historiaa. Häviämisen kulttuuria rakennetaan taas oikein ansiokkaasti.
 

Hemekeke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blue Jackets
Tämä, ja ihan yleisesti monille niin aika lapsellista on täällä haukkua näitä nuoria, ihan kuin he olisivat jotenkin enemmän "luusereita" kuin ketkään aiemmissa kisoissa ja ikäluokissa. Sen ymmärrän että tunteet kuumenee tälläisissä tilanteissa, mutta koittakaa nyt aikuiset ihmiset hillitä itsenne internetissä.

Juuri näin. Vielä kun kyse nuorista pelaajista, niin sen henkisen johtajuuden pitäisi tulla valmennusryhmästä, kun ei voi olettaa, että siellä joukkueen sisällä olisi Koivuja tai Pavelskeja C rinnassa rauhoittelemassa, kun tulee tiukka paikka pelin sisällä.

Valmentajien totaalinen kyvyttömyys pelin sisäisiin muutoksiin, henkiseen johtajuuteen ja etenkin erikoistilannepelaamiseen. Aina kehutaan valmentajia, kun pelaajat tekevät yksilösuorituksia ja voittavat pelejä, tai maalivahti pelaa huippupelin. Parhaiten valmennuksen kyvykkyyden näkee, kun katsoo miten joukkue pelaa erikoistilannepelaamista, ja kaikki näitte millä tasolla tuon joukkueen erikoistilannepelaaminen oli. Yksilöt veivät tuon joukkueen edes tuonne asti. Maksetaan vaan kovaa hintaa näistä JKL saunakavereista, kun U20 maajoukkue on paikka harjoitella valmentamista, eikä valmentaa... :C

Paska maku jäi.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
On niin koomisen sisäänpäinlämpiävää touhua, että eiköhän Petrell ja Grönman nähdä ensi vuonna jonkin junnumaajoukkueen penkin takana.
Sitähän tuo on. Ja tulokset puhuvat puolestaan. Mitalikaapin ovi ollut vitusti kiinni vaikka Venäjä muun muassa kokonaan poissa leikistä.

edit. visusti, ei ollut tarkoitus ihan tässä viestissä kiroilla
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös