Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 5.–6.1.2019

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana agent082, 06.01.2019 klo 06.45.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ryan suoraan koppiin. Sai kiekosta käteen.
   
 2. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Ottawan peli on odotetun sekavaa, mutta tänään ja eilen on tosiaan ollut ainakin yksi syy katsoa heidänkin pelejä vaihteeksi! Rudolfs Balcers on tehnyt siis debyytin ja Latvia sai täten pitkästä aikaa uuden kenttäpelaajan änäriin. Edellinen taisi olla Ronalds Kenins aikoja sitten Vancouverissa Ma.Granlundin ja vastaavien kanssa.

  Balcers ei ollut mikään megatähti junnuissa ja varaus tulikin vasta 5.kierroksella, joten noinkin hyvät avauskaudet ammattilaisena ovat yllätys. Ensimmäinen toi jo AHL:n All Star matsin sekä MM-kisojen komeimman maalin Lars Haugenin taakse. Siirtyminen heikompaan jengiin kohusiirrossa avasi isot portit jo 21-vuotiaana. Pitää toki muistaa että Balcers on pelannut miehiä vastaan 16-vuotiaasta asti Norjan liigassa, joten hyppy jenkkeihin ei ole fyysisesti niin suuri kuin Latvian junnuohjelmista lähdettäessä (ellet ole niin maaginen että mahdut KHL:ään).

  Tänään syntyi avausmaali, mutta muuten ei ole jäänyt paljoa mieleen. Rudolfs pelaa alaketjuissa eikä saa erikoistilanteita, joten peliaika jää pieneksi. Nilsson imuroi eilen pahemman kerran, josta Bödker-Smith-Balcers-ketju sai miinusta. Tänään oli toisen ruotsalaisen vuoro imuroida, joten tuokaan osa ei ole toiminut.

  Senatoria voisi katsella lisää vaikka sitten kun he myyvät kärkiäijiään ja turhia konkareita. Luulisi että nuoret saavat sitten vähän enemmän näytönpaikkoja.
   
 3. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  melkoinen "kiri" Senatorsilta
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kyllä tärisee mailat Sens-hyökkääjillä.