Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 5.–6.1.2019

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana agent082, 06.01.2019 klo 06.45.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ryan suoraan koppiin. Sai kiekosta käteen.
   
 2. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Ottawan peli on odotetun sekavaa, mutta tänään ja eilen on tosiaan ollut ainakin yksi syy katsoa heidänkin pelejä vaihteeksi! Rudolfs Balcers on tehnyt siis debyytin ja Latvia sai täten pitkästä aikaa uuden kenttäpelaajan änäriin. Edellinen taisi olla Ronalds Kenins aikoja sitten Vancouverissa Ma.Granlundin ja vastaavien kanssa.

  Balcers ei ollut mikään megatähti junnuissa ja varaus tulikin vasta 5.kierroksella, joten noinkin hyvät avauskaudet ammattilaisena ovat yllätys. Ensimmäinen toi jo AHL:n All Star matsin sekä MM-kisojen komeimman maalin Lars Haugenin taakse. Siirtyminen heikompaan jengiin kohusiirrossa avasi isot portit jo 21-vuotiaana. Pitää toki muistaa että Balcers on pelannut miehiä vastaan 16-vuotiaasta asti Norjan liigassa, joten hyppy jenkkeihin ei ole fyysisesti niin suuri kuin Latvian junnuohjelmista lähdettäessä (ellet ole niin maaginen että mahdut KHL:ään).

  Tänään syntyi avausmaali, mutta muuten ei ole jäänyt paljoa mieleen. Rudolfs pelaa alaketjuissa eikä saa erikoistilanteita, joten peliaika jää pieneksi. Nilsson imuroi eilen pahemman kerran, josta Bödker-Smith-Balcers-ketju sai miinusta. Tänään oli toisen ruotsalaisen vuoro imuroida, joten tuokaan osa ei ole toiminut.

  Senatoria voisi katsella lisää vaikka sitten kun he myyvät kärkiäijiään ja turhia konkareita. Luulisi että nuoret saavat sitten vähän enemmän näytönpaikkoja.
   
 3. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  melkoinen "kiri" Senatorsilta
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kyllä tärisee mailat Sens-hyökkääjillä.