Otteluseuranta 31.5.–1.6.2024

  • 647
  • 6

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Sitä havahtuu luonnollisesti yöuniltaan 1. erän puolivälin jälkeen - ja heti napsuu Oilers-yv 0-1 Nugent-Hopkins maalin edestä.

Dallas-yv ei tuota erän loppuun. 2. erän alkuun Miro kiekko katsomoon ja sama Nuge 0-2 yv.

25.07. 0-3. Lyhyeksi jäi tän matsin seuraaminen.

Ei klassinen G7 romahdus kotijoukkueelta vaan nyt ropisee vasta G5.

En oo pohjoisamerikkalaisen yksinkertaistamisen suuri kannattaja, mutta Tamin sanoin, yv vs av menee nyt vahvasti Edmontonille. Ja momentumin kannalta ovat parissa matsissa osuneet kivuliaasti.
 

TuH0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Vancouver Canucks
Peli lähestyy puolta väliä ja Edmonton on karannut jo 0-3 johtoon. Edmonton on tehnyt sarjan 8 viimeistä maalia, joten Dallasin olisi korkea aika löytää taas lääkkeet Edmontonin puolustuksen murtamiseen.
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vahvalta näyttää Oilers nyt ja Dallas kyllä harvinaisen aseettomalta. 6 laukausta Dallasilla maalia kohti, kun 36 minuutittia pelattu.
Tässä sarjassa on momentum heilahdellut pelien sisällä todella paljon, joten yksi maali kotijoukkueelle voisi vielä tuoda pelin. Mutta juuri nyt näyttää kyllä, että Oilers on matkalla finaaleihin, kun se on saamassa katkopelin fanaattiseen kotihalliinsa.

Jonnekin Dallasin peli on hävinnyt täysin edellisottelun ensimmäisen viisiminuuttisen jälkeen. Maalit tosiaan 8-0 Edmontonille sen jälkeen.
 

TuH0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Vancouver Canucks
Dallasille mahdollisuus nousta peliin mukaan 2. erän lopussa ylivoimalla.
 

TuH0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Vancouver Canucks
Hyvä ylivoima Dallasilta, mutta niin vaan Edmonton onnistuu selvittämään 25. peräkkäisen alivoimansa.

Tällä hetkellä näyttää, että Dallasin pelinopeus ei riitä. Edmonton pystyy avaamaan peliä vaivatta, kun taas Dallasilla on ollut hieman vaikeuksia keskialueella. Siitä ei oikein päästä kiekon kanssa yli ja päätykiekot hävitään järjestäen. Aiemmissa sarjoissa kliinisesti ja kurinalaisesti esiintynyt Dallas on vaikeuksissa, ja juuri nyt on vaikea nähdä heidän pystyvän sarjaa enää kääntämään, mikäli Edmonton pystyy vain pitämään viisikon tiiviinä ja pään kasassa.
 

TuH0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Vancouver Canucks
Dallasilla neljä ihan hyvää maalinteko paikkaa, mutta Skinner ja Edmonton kestää. Viimeistely yritykset jäivät vähän ponnettomiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös