Otteluseuranta 31.12.2020–1.1.2021 (7. kisapäivä)

  • 40 197
  • 739

Snagari

Jäsen
17-1 laukaukset ekaan erään. Suomen peli vedettiin vessanpöntöstä huomisen krapulapaskan muodossa alas. Pakit aivan pulassa, pelkkä ajatus kanukista taklaamassa sai heittämään kiekkoa ränniin. Yhtään hyökkäyspään rännikiekkoa ei voitettu. Oikeastaan huonoin avauserä kaikista kanukkeja tähän vastaan pelanneista.

Ai niin, ei saa haukkua kun ne ole itämaan tietäjä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
17-1 vedot kertoo karus kieltä. Lundellin kenttä ainoa joka pärjää Kanukeille vähää alusta. Heleniuksen kenttä päristelee minkä kerkeää. Se ei nyt vaan riitä jos moottorista yksi pytty käy kolmen ollessa rikki.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minusta Piiroinen on pelannut ihan kohtalaisesti, vaikka täällä häntä haukutaan.

Mahdotonta, maalivahdit ei voi pelata ihan kohtalaisesti, vaan joko pitävät joukkuetta pystyssä torjunnoillaan, tai vaihtoehtoisesti ovat epävarmoja ja lipsauttelevat helppoja sisään. Ns. Mertaranta-ilmiö, jossa maalivahti on aina sankari tai konna. Usein molempia samassa ottelussa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Nyt ei ole muuta kuin parannettavaa, Kanukit ei jsksa koko peliä karvata noin alhaalta, jalkaa liikkeelle ja haastamaan, varmasti tulee maalipaikkoja.
 

Barney

Jäsen
Tokaan erään pitäisi onnistua ottamaan vauhti pois Kanadalta. Coast-to-coast kiekkoon ei kannata Suomen tällä joukkueella lähteä kanukkeja vastaan.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Lambert ja Järventie ihan hukassa näissä peleissä. Valitettavasti.
Koko joukkue oli täysin sillassa. Huima ero joukkueissa.
17-1 laukaukset Kanadalle!
Toki 1-0 vielä, kuten Mäkkärin mies sanoi.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Suomi on kyllä ihan kusessa. Vähän tämmönen pelko olikin aiempien otteiden perusteella. Näennäisesti ihan ok peliä, mutta suhteellisen tehotonta, virheitä, joita nyt toki on varaa heikompia vastustajia vastaan hieman harjoittaakin, mutta sitten kun on kovempi vihu vastassa, niin pitäs pelata aika paljon paremmin. No ei pelata ja tässä on tulos ekan erän osalta. Moke on kestäny yllättävän hyvin toistaiseksi, mutta tämä saattaa lopulta repsahtaa. Tällä menolla puolivälierän vastustaja kolmikosta Ruotsi/USA/Venäjä, kukaan ei ole yhtä kova kuin Kanada, mutta aika pahoja kumminkin. Ei se Tsekkikään läpihuuto olisi, mutta selvähkösti helpoin vastustaja naapurilohkosta.

Toisaalta ehkä Leijona ryhdistäytyy ja toiseen erään tulee paremmin pelaava joukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös