Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 31.12.2018–1.1.2019 (6. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Avuton tunari, 31.12.2018 klo 16.09.

 1. kopo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Juujärven mukaan erittäin hyvää tekemistä Suomelta. Selvä homma.
   
 2. sajuki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Torstai on turpaanottoa täynnä..
   
 3. Hearsay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ahokkaan body language on huvittavaa. Kyynärpäät kämmenissä (wc-pytyllä istuttaessa normiratkaisu) ja siitä huutamaan tuomareille.
   
 4. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Juujärveltä melko hyviä näkemyksiä. Suomi sai luotua maalintekopaikkoja ensimmäisen kahden erän aikana ihan riittävästi, mutta viimeistelytehokkuus oli käsittämättömän huonoa. Kärkipelaajat pelasivat huonosti ja jos tappioasemassa Suomen näkyvin pelaaja hyökkäyssuuntaan on Talvitie, niin siinä on muutamalla kaverilla peiliin katsomisen paikka.
   
 5. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Ei vain riitä tässä joukkueessa raaka maalintekovoima. Jos mitali halutaan, niin niitä jätkiä vain pitää olla useampi joukkueessa, jotka osaavat rytmittää peliä, mutta toisaalta viimeistellä tylysti kun paikka tulee. Sen ovat edelliskisat osoittaneet. Moilasilla juuri voitetaan boratit ja Slovakiat, mutta isoja vastaan sähistöön kurittomasti ja silti hävitään pystyyn koko peli.
   
 6. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Talvitielle iso plussa kyllä. Suomen paras pelaaja turnauksessa.
   
 7. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Juujärvi kertoo ensin totuuden ja Heponiemi heittää perään lätkäjargonia muka hyvästä pelistä.
   
 8. Hearsay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Maalivahdin hyvillä torjunnoilla on valtava vaikutus joukkueen taisteluhenkeen. Helposti päästetyillä maaleilla on tietysti vastakkainen vaikutus. Tämän tietävät kaikki jääkiekkoa, jalkapalloa, salibandya yms. pelanneet.
  Suomen U20-joukkue oli USA-pelin kolmannessa erässä loistava esimerkki joukkueesta, jonka taisteluhenki oli sulanut nolliin.
   
 9. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  En jaksanut katsoa peliä - tulos on toki tiedossa. Valitettavasti.

  Miltä Tolvasen peli näytti? Oliko järkevämmän näköistä kuin aiemmin?
   
 10. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Riittää, että luet tämän ketjun sivut 1-14 niin saat varmaan aika laadukkaan otannan Super-Eelin tiestä Rantasen seuraajaksi kruununperilliseksi suurimpaan ja mahtavimpaan.
   
 11. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Lainaus:
  AI jätkä joka ei näköjään osaa nostaa päätään ylös kun kiekko on lavassa.
   
 12. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Itse näin vain kaksi vikaa erää. Tolvanen oli kyllä aika näkymätön. Itseasiassa hetken aikaa luulin että oli penkitettynä kun ei poika silmiin osunut, mutta seuraavassa vaihdossa sitten osui silmiin. Tolvasen näyttävin suoritus tais olla taklaus ja se että jenkkipoika koitti vetää kyynerpäällään Tolvaselta vintin pimeäksi. Täytyy sanoa että harvinaisen törkee oli toi jenkkipojan yritys kun hidastuksesta näki että kyseessä ei ollu tosiaan mikään vahinko, ja kyllä melkeen siitä pitäs tulla yksi peli kakkua vaikka ei mitään tapahtunutkaan.
   
 13. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Jotain näin nokkelaa odotinkin vastaukseksi joltain hassun hauskalta hassuttelijalta. Onneksi et tuottanut pettymystä. Kiitos @Barcelona asiallisesta vastauksesta.