Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 31.12.2018–1.1.2019 (6. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Avuton tunari, 31.12.2018 klo 16.09.

 1. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  "Prosessi meni eteenpäin".

  Älkää viitsikö.
   
  kopo tykkää tästä.
 2. kopo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Juujärven mukaan erittäin hyvää tekemistä Suomelta. Selvä homma.
   
 3. sajuki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Torstai on turpaanottoa täynnä..
   
 4. Hearsay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ahokkaan body language on huvittavaa. Kyynärpäät kämmenissä (wc-pytyllä istuttaessa normiratkaisu) ja siitä huutamaan tuomareille.
   
 5. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Juujärveltä melko hyviä näkemyksiä. Suomi sai luotua maalintekopaikkoja ensimmäisen kahden erän aikana ihan riittävästi, mutta viimeistelytehokkuus oli käsittämättömän huonoa. Kärkipelaajat pelasivat huonosti ja jos tappioasemassa Suomen näkyvin pelaaja hyökkäyssuuntaan on Talvitie, niin siinä on muutamalla kaverilla peiliin katsomisen paikka.
   
 6. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Ei vain riitä tässä joukkueessa raaka maalintekovoima. Jos mitali halutaan, niin niitä jätkiä vain pitää olla useampi joukkueessa, jotka osaavat rytmittää peliä, mutta toisaalta viimeistellä tylysti kun paikka tulee. Sen ovat edelliskisat osoittaneet. Moilasilla juuri voitetaan boratit ja Slovakiat, mutta isoja vastaan sähistöön kurittomasti ja silti hävitään pystyyn koko peli.
   
 7. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Talvitielle iso plussa kyllä. Suomen paras pelaaja turnauksessa.
   
 8. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Juujärvi kertoo ensin totuuden ja Heponiemi heittää perään lätkäjargonia muka hyvästä pelistä.
   
 9. Hearsay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Maalivahdin hyvillä torjunnoilla on valtava vaikutus joukkueen taisteluhenkeen. Helposti päästetyillä maaleilla on tietysti vastakkainen vaikutus. Tämän tietävät kaikki jääkiekkoa, jalkapalloa, salibandya yms. pelanneet.
  Suomen U20-joukkue oli USA-pelin kolmannessa erässä loistava esimerkki joukkueesta, jonka taisteluhenki oli sulanut nolliin.
   
 10. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  En jaksanut katsoa peliä - tulos on toki tiedossa. Valitettavasti.

  Miltä Tolvasen peli näytti? Oliko järkevämmän näköistä kuin aiemmin?
   
 11. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Riittää, että luet tämän ketjun sivut 1-14 niin saat varmaan aika laadukkaan otannan Super-Eelin tiestä Rantasen seuraajaksi kruununperilliseksi suurimpaan ja mahtavimpaan.
   
 12. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Lainaus:
  AI jätkä joka ei näköjään osaa nostaa päätään ylös kun kiekko on lavassa.
   
 13. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Itse näin vain kaksi vikaa erää. Tolvanen oli kyllä aika näkymätön. Itseasiassa hetken aikaa luulin että oli penkitettynä kun ei poika silmiin osunut, mutta seuraavassa vaihdossa sitten osui silmiin. Tolvasen näyttävin suoritus tais olla taklaus ja se että jenkkipoika koitti vetää kyynerpäällään Tolvaselta vintin pimeäksi. Täytyy sanoa että harvinaisen törkee oli toi jenkkipojan yritys kun hidastuksesta näki että kyseessä ei ollu tosiaan mikään vahinko, ja kyllä melkeen siitä pitäs tulla yksi peli kakkua vaikka ei mitään tapahtunutkaan.
   
 14. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Jotain näin nokkelaa odotinkin vastaukseksi joltain hassun hauskalta hassuttelijalta. Onneksi et tuottanut pettymystä. Kiitos @Barcelona asiallisesta vastauksesta.