Otteluseuranta 30.–31.5.2021

  • 6 325
  • 83

Ralph

Jäsen
Andre Burakovsky otti jotain osumaa kasvoihin ja jätti äsken vaihdon välistä, mutta penkillä se istui normaalisti kuitenkin. Burakovsky on ainoa nykyisestä kokoonpanosta, jolta odottaa nähtyä enemmän.
 

Ralph

Jäsen
Perkele kun tähän kellonaikaan olisi jotain muutakin tekemistä. Varsinkin kun pelkään, että kolmas erä venyy puoli tuntia liian pitkäksi kun "haetaan asetelmia" seuraavaan otteluun, mutta kai se on pakko jatkaa valvomista ja katsoa kolmaskin erä, vaikka ottelu onkin ratkennut.
 

Ralph

Jäsen
Tekee tuomari virheitä myös toiseen suuntaan. Max Paciorettyn vastataklaus osuu Sam Girardin naamaan ja nenä aukeaa. Paciorettylle tuomittiin neljä minuuttia korkeasta mailasta, vaikka maila ei mihinkään osunut. Toki nyt tilannetta katotaan videolta ja varmaan muutetaan.

Samalla kasa väkivaltaisuusrangaistuksia. J.T. Compher, Andre Burakovsky, Pacioretty ja Nic Hague ilmeisesti kaikki saivat väkivaltaisuusrangaistukset. Hague olisi selvästi halunnut heittää hanskat Burakovskyn kanssa, mutta Burakovskylla ei riittänyt haluja sellaiseen.
 

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Tuo Reaves on kyllä samaa sarjaa Wilsonin kanssa. Täysi pelle, kenellä ei ole pienintäkään kunnioitusta vastustajan terveyttä kohtaan, kuvottava tapaus.
 

Ralph

Jäsen
Heittäkää nyt tuo Ryan Reaves helvettiin NHL:stä. Mestiksestä löytyy parempia jääkiekkoilijoita kuin tämä kovistelija, joka nyt hyökkäsi Ryan Gravesin kimppuun ilman mitään järkeä. Ei ihmekään, ettei Golden Knights tule mitään voittamaan, kun peluuttaa tuollaisia kädettömiä paskahousuja.

Ensin mitä teki Ryan Suterille ja nyt Gravesille. Pelikieltoa ei uskalleta antaa, koska tummaihoinen pelaaja. Seuraavassa pelissä taas irti ja varmaan repisi Nathan MacKinnonilta pään irti, mutta MacKinnon luistelee yhdellä jalalla taaksepäin nopeampaa kuin Reaves täydessä vauhdissa.

Avalanchelle yhdeksän minuutin ylivoima, kun roolipelaaja Reaves luo pelkoa Avalanchen puolustukselle.
 

Ralph

Jäsen
Pitkään kesti, mutta Cale Makar laukoo 7-1.
 

Ralph

Jäsen
Murskavoitto, mutta eipä tuo vielä mitään merkkaa. Kolme voittoa vielä otettava kuuteen peliin. Parempi startti ainakin Avalanchelle kuin syksyllä, mutta on Golden Knights edelleen kova haastaja. Varsinkin jos Ryan Reaves saa pelikieltoa, sillä silloin Golden Knights saa seuraavaan peliin paremman kokoonpanon jäälle. Niin ja kun Marc-Andre Fleury palaa maalille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös