Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, LA Kings, ManU
Maalin eteen Olli Jokinen, aiih, sitten Teppo Numminen, ohi menee, vielä kerran Selänne ei mahda mitään ei mahda mitään. Ruotsi vie olympiakultaa.
 
Leijonasydämestä huolimatta aina Slovakian kultaisen sukupolven tukena.

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kasper. :D tuttu jätkä tuolta Espoon perämetsistä ihan henkilökohtaisesti ja tiedän pojan ottavan aika rennosti, mutta silti hahah.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Aina ei voi voittaa. Suomi on pieni maa ja se on pienestä kiii. Kolme yksittäistapausta peräjälkeen, näitä sattuu. Elämä on kovaa, jääkiekko on harrastus.
 
and hey, let's be carefull out there!

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mitä vittua Björkqvist hymyilee?
Kännykkänuoret. Siellä kopissakin kiinnostaa enempi se kännykkä ja oma itse, kuin muiden pillujutut. Tervetuloa vuoteen 2016.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saarijärvellä on iso työ edessä jos joskus haluaa pelata miesten pelejä ylivoimalla. Ihan vitun sama kuinka lujaa lauot jos 1/100 on maalia kohti.

Vesalaisella jäätävä moka loppuun.

Suomi ei saanut jäähyäkään, siihen päälle itsellä melkein 2min 5vs3 yvtä ja silti tappio. Peilistä löytyy taas syy tappioon.

Rautakorpi ei ole voittaja eikä todellakaan turnausvalmentaja.
 
"If they need me to bleed, then I'll bleed for my team"

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
Vittu. Se oli siinä pojat. Häviämällä ei näitä turnauksia voiteta. Melkein yhtä paljon vituttaa kuin se kuuluisa 2006 olympiafinaali, joka sitten onkin kaikista suurin musta läiskä suomalaisessa jääkiekkohistoriassa.
 
Aina ei voi voittaa, mutta aina voi hävitä.

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sama sällihän naureskeli viime kisojen finaalin jatkoaikaa ennen Venäjä viime sekuntien tasoituksen jälkeen, että tää on vaan lätkää. Mahtava asenne, tykkään. Älkää olko niin sitruunapilluja.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Onkohan tuo Urama oikeasti ruotsalainen? Opetellut vain suomen kielen ja saanut tehtäväkseen tulla sabotoimaan suomalaista jääkiekkoa.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kummatkin. Jos Tukka-Jukka olisi ollut fiksu jätkä, niin olisi tajunnut ettei hänellä pitäisi olla mitään asiaa näihin kisoihin.
Älä huoli. Ihan sama lopputulos odottaa ensi vuonna elleivät pelaajat kasva isommiksi. Tää oli todellista junnulätkää Suomelta. Ruotsia vastaan onneksi ilme oli hyvä ja ekassa erässä saatiin turnauksen ainoat rintamahyökkäykset aikaiseksi. Kaksi erää sitten tapeltiin sillä tavalla, kun tää turnaus on mennyt eli yritettiin epätoivoisesti pitkillä välimatkoilla puskea Ruotsin keskialueen läpi ja omalla alueella ei ollut yhtään rauhallisuutta. Parempi eittämättä voitti ja kokonaisuutena kisat ovat hirveä ulospuhallus ja tulos on häpeällinen.

Toivottavasti Suomessa tehdään näistä viimein oikeat analyysit ja ne tämän maan supervalmentajat saadaan tuonne pitkillä sopimuksilla hommiin. Ahokas jatkakoon nyt ainakin kolme kautta että tämä pätkäpestien pätkäpesti loppuu ja tänne lähdetään myös valmentajina hakemaan mestaruutta. Tulos on nolo ja häpeällinen.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin että montako ykköskierroksen varausta sieltä pitikään ensi kesälle tulla?
Viitisen kappaletta, ja Jukalla on läjäpäin tarjouksia NHL:stä, jatkaa legendaarisen Alpo Albiino Suhosen jalanjälkiä.

Aina yhtä homon kuulonen tämä Ruotsin kansallislaulu.
 
Rock, paper, shotgun.
"Kapteeni" Juolevi on jo junnuna yhtä turha pakki, kuin joku samilepistö uransa ehtoolla. Tää turnaus on kyllä muuttunut melkoiseksi komediaksi.
 
"The ontological fallacy of expecting a light at the end of the tunnel, well, that's what the preacher sells, same as a shrink. See, the preacher, he encourages your capacity for illusion. Then he tells you it's a fucking virtue. Always a buck to be had doing that, and it's such a desperate sense of entitlement, isn't it?" - Rust Cohle

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Eipä se mitään auta, vaikka Tanska voittaisi Sveitsin. Tämä jengi Kummeli-hahmoineen ei voittaisi jääkiekkomatsissa edes sokeiden lentopallojoukkuetta.
 
"Löikö Mörkö sisään? Löikö Mörkö sisään?"

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Tää koko turnaus on ollut niin jäätävää tekemistä että voisi hinata Jaffalan kattoon Kahvakorven ja Uraman pikkutakit. Nevöföget 2016 U20.
 
Use the force Luke!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.