Otteluseuranta 29.–30.12.2016 (4. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
SaiPa, LA Kings, Manchester United
Maalin eteen Olli Jokinen, aiih, sitten Teppo Numminen, ohi menee, vielä kerran Selänne ei mahda mitään ei mahda mitään. Ruotsi vie olympiakultaa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kasper. :D tuttu jätkä tuolta Espoon perämetsistä ihan henkilökohtaisesti ja tiedän pojan ottavan aika rennosti, mutta silti hahah.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kuvia siitä tanskalaisten misusta vaaditaan. No ainakin yhtä suomalaista nauratti.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Aina ei voi voittaa. Suomi on pieni maa ja se on pienestä kiii. Kolme yksittäistapausta peräjälkeen, näitä sattuu. Elämä on kovaa, jääkiekko on harrastus.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän Suomi tarvitsisi myös kakkos- ja kolmosketjua. Nelonen ja ykkönen hoitivat tonttinsa edes jokseenkin kohtuullisesti.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saarijärvellä on iso työ edessä jos joskus haluaa pelata miesten pelejä ylivoimalla. Ihan vitun sama kuinka lujaa lauot jos 1/100 on maalia kohti.

Vesalaisella jäätävä moka loppuun.

Suomi ei saanut jäähyäkään, siihen päälle itsellä melkein 2min 5vs3 yvtä ja silti tappio. Peilistä löytyy taas syy tappioon.

Rautakorpi ei ole voittaja eikä todellakaan turnausvalmentaja.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
Vittu. Se oli siinä pojat. Häviämällä ei näitä turnauksia voiteta. Melkein yhtä paljon vituttaa kuin se kuuluisa 2006 olympiafinaali, joka sitten onkin kaikista suurin musta läiskä suomalaisessa jääkiekkohistoriassa.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sama sällihän naureskeli viime kisojen finaalin jatkoaikaa ennen Venäjä viime sekuntien tasoituksen jälkeen, että tää on vaan lätkää. Mahtava asenne, tykkään. Älkää olko niin sitruunapilluja.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
B-sarja olisi sopiva näpäytys näille puuhastelijoille.
Ei muuten noustais, kun kärsittäs jatkoaikatappio Ranskalle tai Saksalle, vaikka voitettaisiinkin muut, kun toinen edellä mainituista voittaisi loput pelinsä...
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Onkohan tuo Urama oikeasti ruotsalainen? Opetellut vain suomen kielen ja saanut tehtäväkseen tulla sabotoimaan suomalaista jääkiekkoa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kummatkin. Jos Tukka-Jukka olisi ollut fiksu jätkä, niin olisi tajunnut ettei hänellä pitäisi olla mitään asiaa näihin kisoihin.
Älä huoli. Ihan sama lopputulos odottaa ensi vuonna elleivät pelaajat kasva isommiksi. Tää oli todellista junnulätkää Suomelta. Ruotsia vastaan onneksi ilme oli hyvä ja ekassa erässä saatiin turnauksen ainoat rintamahyökkäykset aikaiseksi. Kaksi erää sitten tapeltiin sillä tavalla, kun tää turnaus on mennyt eli yritettiin epätoivoisesti pitkillä välimatkoilla puskea Ruotsin keskialueen läpi ja omalla alueella ei ollut yhtään rauhallisuutta. Parempi eittämättä voitti ja kokonaisuutena kisat ovat hirveä ulospuhallus ja tulos on häpeällinen.

Toivottavasti Suomessa tehdään näistä viimein oikeat analyysit ja ne tämän maan supervalmentajat saadaan tuonne pitkillä sopimuksilla hommiin. Ahokas jatkakoon nyt ainakin kolme kautta että tämä pätkäpestien pätkäpesti loppuu ja tänne lähdetään myös valmentajina hakemaan mestaruutta. Tulos on nolo ja häpeällinen.
 
"Kapteeni" Juolevi on jo junnuna yhtä turha pakki, kuin joku samilepistö uransa ehtoolla. Tää turnaus on kyllä muuttunut melkoiseksi komediaksi.
 

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Eipä se mitään auta, vaikka Tanska voittaisi Sveitsin. Tämä jengi Kummeli-hahmoineen ei voittaisi jääkiekkomatsissa edes sokeiden lentopallojoukkuetta.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Tää koko turnaus on ollut niin jäätävää tekemistä että voisi hinata Jaffalan kattoon Kahvakorven ja Uraman pikkutakit. Nevöföget 2016 U20.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös