Otteluseuranta 28.12.2023 (3. kisapäivä)

  • 815
  • 7

julkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Saatana, väki nukkuu, kun ikonisen HC Münchenbuchsee-Moosseedorfin kasvatti Thierry Schild iskee väkevästi 3-10 kavennuksen Sveitsille Yhdysvaltoja vastaan, kun 8. minuuttia kolmatta erää jäljellä.

Kaikki on mahdollista.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Sellaisen käsityksen sain, että Hävelidin piti olla Ruotsin ykkönen. Ehkäpä vastuu jaetaan alkulohkossa puoliksi eli hän pelaa Kanadaa ja Suomea vastaan.

Sveitsiltä kyllä melkoinen romahdus Yhdysvaltoja vastaan, mutta aikamoista tempoa jenkit kyllä pitävät yllä sen perusteella mitä ehdin vilkuilemaan.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Löytyykö muiden Discoverysta lähetystä tuohon Ruotsi-Saksa -peliin? Itsellä ei jostain syystä tuota näy.

Edit. nevermind, justiinsa ilmestyi lähetys näkyviin kun sivun päivitti.
 

Jomppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Forssan Alku, Koovee
Nyt on totinen paikka. Jo muutama vuosi sitten näytti että jenkit tulee olemaan äärettömän kova. Mutta se miten ne tänään pelasi sveitsiä vastaan veti hiljaiseksi. Sveitsikään ei ole mikään huono jengi, joku varattu pelaajaki siellä on..mutta ei mitään mahdollisuutta ollut. Se vauhti, syöttöjen ja laukaisujen laatu, peli- ja luistelutaito. Ihan kuin ne pelaisi eri peliä...
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Nazar jakeli kyllä aika maukkaita passeja tuossa USA-Sveitsi pelissä, tulevaisuudessa varmasti hyvä ketjukaveri Bedardille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös