Otteluseuranta 28.–29.12.2017 (3. kisapäivä)

  • 32 668
  • 417
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Aikamoinen ryhtiliike saa tapahtua joukkueessa, jos joukkue aikoo puolivälieriin saakka päästä ja etenkin siitä vielä eteenpäin. Joku tuossa joukkueessa mättää toistaiseksi; aiemmin on jo mainittu ylimielisyys (allekirjoitan), mutta sen lisäksi jotenkin ei vain pelaajien kemiat kohtaa ja yrittäminen on aika tavalla yksinyrittämistä. Kentällisten roolitukset eivät yhden pelin ja yhden erän perusteella toimi siten kuin pitäisi, jonka näkee parhaiten ylivoimalla. Pelitapakin (karvaus syvältä ja siten aktiivinen pelitapa) ei sekään oikein näytä luonnistuvan siten kuin Ahokas on suunnitellut. Ja yksittäisistä "tähtistatuksen" omaavista pelaajista Juolevi vaikuttaa olevan kenties eniten pihalla yhdessä ykköskentän kanssa. Kuokkanen on ihan kiva pörrääjä, mutta so what. Vesalainen aika tehottoman oloinen tekopaikoissa ja Tolvanen hakee koko ajan kuningaslämyn paikkaa. Enkä ole vakuuttunut tuosta kahden hyökkäävän ja kahden puolustavamman kentän ideasta. Olisiko pitänyt olla reilusti kolme hyökkäävää kenttää senkin kustannuksella, että väliin omissa kolisee, kenties (?). Ei ole siis palikat vielä kohdallaan joukkueella ja seuraava Slovakia matsi on sitten se mittari, jossa joukkueen henkistä ja pelillistä kanttia koetellaan jo astetta Tanskaa kovemmin. Olisiko koko joukkueella yliodotuksia tuloksen suhteen, joka kipsaa pahasti jo alkusarjan peleissä. Mahdollisesti, mutta joku vaan mättää tämän pienen otoksen perusteella. Ja sitten ne pe...leet menevät loppuotteluun tämän itkuvirren jälkeen.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Mielestäni joukkue vaikuttaa heikosti valmennetulta. Yhteispeli aivan kadoksissa, tuntuu kuin pelaajat tekisivät vähän sitä mikä siltä tuntuu. Aivan kuin ei minkäänlaista kunnon suunnitelmallista hyökkäyspeliä olisi olemassa. Jos kaveri on maalin ja kiekon välissä niin on aivan ylitsepääsemätön ongelma rakentaa puhdasta laukaisulinjaa.

Jos tällaisia ongelmia on hyökkäysten rakentelemisessa jotain ö-tason Tanskaa vastaan niin mitenköhän jatkopeleissä tulee käymään? Ja alkaa nousta pelko että ehkä Ahokas ei siinä alussa selittänyt jotain mukapelisuunnitelmaa yleisön viihdykkeeksi vaan se oikeasti oli tuota tasoa.

Yksilöt luottavat itseensä ja yksilöt luottavat toisiinsa jos eivät itseensä. Joukkue luottaa toisiinsa. On Venäjälläkin varmasti valmennettu tällaisia joukkueita, mutta niissä yksilöt nousevat esiin jollain tavalla. Nyt ei nouse kukaan.
 

Eleekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee
Neloskenttä pyörittään yv:tä niin alkais tuleen tulosta
 

Ralph

Jäsen
Ai se oli Kerho-kasvatti Nikolaj, joka maalin tinttasi.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Melko kova taso on Liigassa, jos 0,7 PPG puolustaja on aivan kaamea. Kuinkahan kovia ne hyvät pakit sitten ovat?
Nämä pakkien ppg:t eivät juuri kerro puolustajan/puolustsmisesta mitään. Ja taitaa tepsin yv olla sarjan parasta, juolevista huolimatta. Katsomissani 4-5 tepsin pelissä on juolevi ollut todella heikko, molempiin päihin. Ellei poika muuta olennaisesti peliään, ei tule ikinä pelaamaan änärissä kuin maksimissaan muutaman pelin. (toim.huom. nekin muutamat pelit ovat enemmän kuin allekirjoittanut koskaan)
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Olet nähnyt hänen pelaavan pudotuspelejä, vai?
No sieltä tulee joku Ruotsi tai Rympyt vastaan, olettaen Tanskan kaatuvan, että edes päästään pudotuspeleihin, niin kyllä se lähtö aika nopeasti tulee, mikäli taso ei tästä nouse. Ei tarvitse olla selvännäkijä. #PessimistiEiPety
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Simo "tyhjät pois" Leinonen.

YLE please. Vaikka se kaveri tilalle, joka selosti viime lauantaina Islanders-Jets matsin.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Nyt tää näyttää ihan samalta kuin viime kisoissa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei näitä turnauksia divariveskareilla voiteta.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kimmolla on tilaa katsomossa


E. Onkohan kale konsultoinu lippujen hintoja jos alakatsomoon maksaa n. 100 taalaa
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Siellä nyt jo Suomella ilmeisesti jo mentaalitasolla ollaan loppukättelyissä....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös