Otteluseuranta 27.12.2023 (2. kisapäivä)

  • 37 234
  • 835

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ollut järkevää laittaa äijää eilisen jälkeen maalille. Varmaan ihan ok veska, mutta nyt rupeaa syömään itseluottamusta. Nyt tarvitaan kassari joka pystyy pelastamaan noita puolustuspelaamisesta johtuvia virheitä ja myös hermon täytyy pitää.

Vali on noihin pakkien koomailuihin tottunut jo Tepsissä, joten olisi kuin kotonaan tuolla.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On tämä ketju kyllä raskasta luettavaa.
JYP: puolikin ollut lukukevoton jo pitkään.

Täällä sitten myös kauhea itku päällä ja sitten nämä päivästä toiseen otteluun liittymättömät meemit.

Ylivoima/pelitapa/maalinteko on kuin Ässillä/JYP:llä, kärpillä.
Mikkolan meriittien puute mainittu 10K kertaa. Toisaalta tää on varmaan ainut asiaan kuuluva juttu ja varmaan tottakin.

SaiPan Hämäläinen mainittu ja JYP:n pelitapa/Jukka Seppänen mainittu useasti. Marjamäki...

Ehkä olen tulossa vanhaksi ja ei nää pelit oikein aiheuta tunneryöppyjä enää.
Sitten katselee vähän ihmeissään, että mitä helvettiä täällä tapahtuu.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Tiedättekö muuten mikä on vituttavin tunne jääkiekon katsomisesta? Se on se, kun samaan aikaan toivoo kannustamansa joukkueen voittoa, mutta samaan aikaan sokea reettakin näkee, että tuolla pelillä ei tule pitkää turnausta. Sitten peliä pitää katsella ristiriitaisin tuntein, toivooko oman joukkueen voittamista, vaikka isossa kuvassa tappio voisi olla parempi. Tämä pohdinta sillä oletuksella, että tappion jälkeen tehdään Rautakorvet ja hommataan ihan kuka tahansa muu penkin taakse.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Okei, no sitten kävi sentään lähellä.
Mut ehkä olis syytä pitää toinenkin laukoja (Hämeenaho) maila pystyssä toisella puolella. Olisi vaikea puolustaa. Hämeenahoa näköjään peluutetaan neliön keskellä.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Jos sitä hakisi kahvia ja kinkkua. Jos pojat sitten saisivat motivaatiota kun faneilla vatsa täynnä.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Aika kärkästä keskustelu täällä varmaan ihan luonnollisestikin, mutta ehkä välillä kannattaisi hengittää hetki rauhassa ennen kuin alkaa koko turnausta tuomitsemaan menetetyksi. Ja kyllä, Pulkkinen ollut kenttäpelaajista epävarmin nyt jo viidettä erää, tää nyt oli tiedossakin valintoja tehdessä että kyseessä boom or bust tyyppinen kaveri. Kokkoa en syyttäisi, ihan hyvä on ollut. On tuolla huonompiakin ykkösveskareita suomella hyvissäkin turnauksissa ollut.
Suomen joukkueessa ei mahdottomasti NHL lupauksia ole, mutta Liiga tason pelureita on runsaasti ja valmennuksen olisi nyt vain saatava tämä aikuisten peleistä imetty kokemus ja opeteltu kokonaisvaltainen peli nyt tuonne junnukaukaloon. Hyökkäyshän ei varsinaisesti ole pettänyt, puolustuksen rakenne on vain tällä hetkellä pahasti hukassa.

Mutta kun on kivempi ylireagoida ja huudella kaikkea överiä.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Tietääköhän koppi että ollaan 25-0 Saksaa vastaan voitoissa? Jos ei, niin pientä motivaatiota voisi sillä saada vikaan erään.

Kuitenkin Lauri näitä siellä ääneen luet.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Onhan tämä nyt helvetin huolestuttavaa, jos tästäkin joukkueesta/ikäluokasta on puhuttu jonain erityisen hyvänä ryhmänä. Ei tuolla ole tähän mennessä ollut ketään pelaajia jotka näyttäisivät sitä hauista ja nostaisivat jengin reppuselkään. Kaikki samaa harmaata, alisuorittavaa massaa.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Mielenkiintoista nähdä tämä maalivahtien peluutus näissä kisoissa. Keväällä U18-kisoissa peluutettiin väkisin Vinniä vaikka ei putkeen mennytkään. Nyt on kuitenkin aika tasainen kaksikko, niin toivottavasti kokeillaan muitakin vaihtoehtoja…
 

Polvitasku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
mitä vittua nyt. Tuomaristo keskusteli tilanteen ja teki sen jälkeen oikean päätöksen. Erinomaista työskentelyä.

Miksi näyttää heti niin varmaa rankkua? Siinä voi näyttää, että videolle mennään ja katsoo sitten mitä arpoo, yhtä ammattimiehiä mitä koti liigan Rantalat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös