Otteluseuranta 27.12.2023 (2. kisapäivä)

  • 37 362
  • 835

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Miten nuo syötöt voi koko ajan mennä metrin ohi?
Miks noi syötöt pitää antaa aina jalkoihin, ku sillä lavalla vois ihan eri tavalla tehdä peliä?

Tuskin ainakaan valmennus ohjeistaa niin.

Mutta paljon on puhuttu tuosta jään paskasta kunnosta. Eiköhän se jostain tuollaisesta ole kiinni, jos yksilöt ei suorita kuten normaalisti.
 
Pelin viivytys? Eikö NHL:ssä ole ainakin joskus ollut "closing hand on puck"-jäähy? Onko tätä ollut /onko vielä Euroopassa ollenkaan?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Menes nyt Nyman vaihtoon sieltä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kärki olisi parempi Nymanin paikalla.

Onkohan scoutattu monta maalia se on tuolta tontilta tällä kaudella tehnyt?
 
Kokko ei oo parhaimmillaan. Saksa johtaa tällä hetkellä 3-4. Joka paikasta Saksa iskee limpun verkkoon.
Nyt on pakko herätä
Ei ollut järkevää laittaa äijää eilisen jälkeen maalille. Varmaan ihan ok veska, mutta nyt rupeaa syömään itseluottamusta. Nyt tarvitaan kassari joka pystyy pelastamaan noita puolustuspelaamisesta johtuvia virheitä ja myös hermon täytyy pitää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nyt tarvitaan kassari joka pystyy pelastamaan noita puolustuspelaamisesta johtuvia virheitä ja hermon täytyy pitää.
Jees, ei tarvita kuin aikakone ja haetaan Dominik Hasek menneisyydestä ja vaihdetaan kansalaisuus.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ollut järkevää laittaa äijää eilisen jälkeen maalille. Varmaan ihan ok veska, mutta nyt rupeaa syömään itseluottamusta. Nyt tarvitaan kassari joka pystyy pelastamaan noita puolustuspelaamisesta johtuvia virheitä ja hermon täytyy pitää.
Vali tuota jo Tepsissä joutunut tekemään valitettavan paljom joten kokemusta olis. Yksi peli oli aika paska liigassa mutta muuten on kyllä paikannut puolustuksen virheitä järkyttävät määrät.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Aika kärkästä keskustelu täällä varmaan ihan luonnollisestikin, mutta ehkä välillä kannattaisi hengittää hetki rauhassa ennen kuin alkaa koko turnausta tuomitsemaan menetetyksi. Ja kyllä, Pulkkinen ollut kenttäpelaajista epävarmin nyt jo viidettä erää, tää nyt oli tiedossakin valintoja tehdessä että kyseessä boom or bust tyyppinen kaveri. Kokkoa en syyttäisi, ihan hyvä on ollut. On tuolla huonompiakin ykkösveskareita suomella hyvissäkin turnauksissa ollut.
Suomen joukkueessa ei mahdottomasti NHL lupauksia ole, mutta Liiga tason pelureita on runsaasti ja valmennuksen olisi nyt vain saatava tämä aikuisten peleistä imetty kokemus ja opeteltu kokonaisvaltainen peli nyt tuonne junnukaukaloon. Hyökkäyshän ei varsinaisesti ole pettänyt, puolustuksen rakenne on vain tällä hetkellä pahasti hukassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös