Otteluseuranta 27.12.2023 (2. kisapäivä)

  • 37 240
  • 835

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
"Näyttää nyt siltä että nivunen meni Saksan molarilta".

Tämä siis sekunti sen jälkeen kun pudonnutta terää oli näytetty oikein lähikuvassa.
Toki nuo on paikan päällä ja eivät välttämättä sitä monitoria seuraa sen tarkemmin.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Miten molemmat voi olla noin pihalla, mitä tuolla pelissä tapahtuu?

Edit. Toki jos selostavat livenä, eivät varmasti kokoajan tuijota sitä tulitikkuaskin kokoista televisiota, vaan enemmän katse suoraan kentälle.
Milloin Ika ei ole ollut kujalla?

Ehkä HIFK:n pääkoutsina ja siitä on jo pari viikkoa...
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Missä aineissa eilisiä tilastoja on tehty jos Pulkkinen oli eilen Suomen paras pelaaja? Silmämittarilla oli yksi huonoimpia. Hidas ja jatkuvasti myöhässä. Tänään ollut ihan ok.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Erän lopussa nähtiin missä mennään toistuvasti vituiksi kun pitkän vaihdon jälkeen Kulonummi saa omalla sinisellä kiekon. Sen sijaan, että odottaisi omien vaihtavan, hän lähtee puskemaan kahdella viittä vastaan ja tuloksena menetys vastustajan sinisellä.

Paskaa peliä Suomelta edelleen. Olen kyllä huolissani. Käännän katseeni valmennukseen.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Eihän tuossa Suomen pelissä ole oikein mitään toisteisuutta ja kaikki vaarallisimmat paikat syntyvät yksilösuoritusten tuloksena. Joukkue vaikuttaa enemmän höntsäporukalta ilman valmennusta kuin maajoukkueelta, jolla on vahvan toimiva pelitapa ja joka olisi myös myyty pelaajille. No, onneksi Saksa on aika paska.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Joitain välähdyksiä joukkuepelistä, mutta vastapainona muutamia aiwan järkyttäviä perseilyitä kiekon kanssa, syöttöjä & kiekon kanssa nousuja oman maalin eteen, siniviivojen päällä ihme riplausta ja paskoja syöttöjä, uskomatonta ripulia osalta pelaajista…

Suomen vahvuus pitäisi olla organisoitu ja kurinalainen joukkuepeli, josta ei nyt näy jälkeäkään, miten on tähän tultu?
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Tuossa Saksan maalissa Väisänen taisi syöttää rystyllä ahtaassa tilassa keskelle. En ihan saanut kiinni, mitä siinä oli saavutettavissa. Olisi jotenkin vaikuttanut aika selkeältä tilanteelta, jossa olisi voinut kiertää maalin takaa, että saisi rintamasuunan pelille tai vaihtoehtoisesti parkkeerata sinne ja vaihtaa viisikko kiekolla.

Suomen pelissä rakenteet on niin pisin vitun seinämiä, että se vähän huolestuttaa.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Peli on hermostunutta edelleen. Erän loppua kohden Suomi alkoi saada koneita käyntiin, mutta syötöt ja muut kiekolliset ratkaisut ovat olleet hätäisen oloisia.

Seuraavatko Ika ja selostaja peliä ollenkaan? Samantienhän tuosta näki että terä lähti. Saukkos-tason havainnointia.

Voisiko olla, että Ikalla on tullut seinä hetkeksi vastaan. Hänellä ei kauhean hyvä kesä ollut. Paljon oli kissanristiäistä, Helsingissä piti olla ja muuta. Varmaan hän tietoisestikin ajoi raskaiden vuosien jälkeen konetta alas, mutta ehkä pelien analysointia ei ihan samalla tavalla tullut tehtyä kuin aiemmin. (hymiö)
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Paskaa peliä Suomelta edelleen. Olen kyllä huolissani. Käännän katseeni valmennukseen.
Noh, alku aina hankalaa. Oli nevöforget -95 Mm-kisoissakin kun Tsekki voitti ekan pelin puhtaasti 3-0, ja toisessakin pelissä näytti huonolta kunnes Veikko Nieminen karkasi läpiajoon ja tasoitti. Siitä se sitten pikkuhiljaa lähti, ja lopputurnaus oli yhtä jutipumppua.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Pakisto ei vakuuta omalla alueella ja hyökkääjät ei lauo hyökkäysalueella. Tämä oli jo eilisen teema ja eka erä jatkunut ihan siitä mihin eilen jäätiin. Männistö oli jo eilen pirteä pörrääjä sen mitä pääsi pelaamaan ja tänään maali siitä. Ei vain tälläisillä Männistöillä pelejä voiteta, vaikka tärkeitä jäbiä jengille ja maalejakin tekee. Voittavaan jengiin tarvitaan toimivia viisikoita enemmän kuin yksilöitä. Nyman ollut kohtuullisen hyvä ja näkyvä myös eilen.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tuossa Saksan maalissa Väisänen taisi syöttää rystyllä ahtaassa tilassa keskelle. En ihan saanut kiinni, mitä siinä oli saavutettavissa
En minäkään. Väitin vielä, että siirsi sokkona siihen, mutta erätauon hidastuksesta näki kuinka vilkaisi keskelle kaksi kertaa ennen kuningassyörtöään.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Katsoin jo, että oli takarauta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös