Otteluseuranta 27.–28.12.2020 (3. kisapäivä)

  • 40 276
  • 611

Barney

Jäsen
Taponen on toivottavasti jatkossa Suomen pelaava maalivahti. Mailapelaaminen on vähän kyseenalaista, mutta muuten hän herättää selvästi enemmän luottamusta kuin Piiroinen.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Heinola on kyllä omassa luokassaan tuossa joukkueessa. Jos jotain hänellä on vielä parannettavaa niin viimeistely, syöttämisessä on ihan maailmanluokkaa ja kaikessa muussakin, mutta maalintekoa pitäisi hieman saada parannettua. Virta, saat ottaa talteen!
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Suomen peli on pelottavan tehotonta pörräystä vailla mitään järkevää pelitapaa. Jos peli ei tuosta parane, niin noutaja tulee heti alkusarjan jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Olisi pitänyt laittaa. Nää on näitä. Pitkä vaihto ja nopea tilanne. Eteenpäin. Hyvin Hirvonen muuten vetänyt. Tai no samaa tasoa mitä muu ykkönen
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Edelleen täytyy ihmetellä, että olisiko kannattanut valita näiden nelosketjun jyrien sijaan enemmän ratkaisupotentiaalia joukkueeseen kun sitä kerran oli tarjolla. En edelleenkään ymmärrä, että millä logiikalla jotain Petteri Puhakkaa paremmat pelaajat suoriutuisivat huonommin tuolla kuin Petteri Puhakka? Vähän tällaista ylianalyyttisyyttä roolitusten osalta jälleen havaittavissa. Kyllä nyt perkele juniorijoukkueeseen pitää valita parhaat tarjolla olevat pelaajat.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä kohtaa vois nostaa esille tälläsen: Aika monessa tuutissa on sanottu, että Hirvosen isoin kehityskohde on luistelu. Ite oon näissä kommentoinut, että mun mielestä laukauksen kehittäminen o vielä tärkeempää. Tuolla päällä homma kirkkaissa valoissa ei tuu jäämään noista jaloista kiinni. Laukausta on pakko saada paremmaks, että pystyy pitämään pelipaikan tuloskentissä.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Voi jessus. Sveitsi on aivan paska. En usko, että tuossa joukkueessa on yhtään tulevaa NHL-pelaajaa, mutta matsi on 2-1 Suomelle. Ei ole jees.
On kyllä Simon Knak kadonnut kuvasta verrattuna otteluun Slovakiaa vastaan. Joo, vastustajakin nyt ihan eri kaliiperia, mutta odotin enemmän Knakilta. Meier, Canonica ja Biasca tuolla taitavat muut edes jonkinlaista NHL-potentiaalia omaavat olla. Canonicalla tuntuu olevan enemmän vauhtia kuin taitoja tai peliälyä ja Biasca taas ongelmissa luistelun kanssa, vaikka ylivoimalla pystyykin kiekon kanssa taituroimaan ja sielläkin meni aikalailla samasta paikasta laukomisen yrittämiseksi. Meier tainnut rimpuilla muun joukkueen mukana, eipä ole silmään sattunut kuin yvllä. Fatton on Sveitsin selvästi paras pelaaja.

Suomi on kyllä erinomainen, tulee vähän eilinen Ruotsi-Tshekki tästä pelistä mieleen. Paitsi ettei Suomi mätä maaleja ja Sveitsi tipahti aikaisemmin pelirytmistä ulos kuin Tshekki.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mua aina hymyilyttää, kun änäriä jumaloivat kehuu p-amerikan tuomareita. Huonommin noi puhaltaa kuin nuorten Liigatuomarit, estämis käsitys on vissiin kaivettu salibandykentiltä näille puusilmille.
Vahva sama, änärissä ei tunnu olevan sitäkään vähää linjaa mitä Liigassa. Jäähy saattaa tulla jostain pöksyjen huitaisusta ja seuraavassa vaihdossa hakataan maila poikki poikittaisella ja haetaan vielä vaihdosta uusi jolla jatketaan, eikä käsi nouse.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Taponen on toivottavasti jatkossa Suomen pelaava maalivahti. Mailapelaaminen on vähän kyseenalaista, mutta muuten hän herättää selvästi enemmän luottamusta kuin Piiroinen.
Mestiksessäkin Taposen maila-avaukset ovat välillä olleet hiukan hasardia mutta varsinaisessa torjuntatyössä kiekko ei helpolla mene maaliin.
 

Barney

Jäsen
Turha tässä on käydä panikoimaan. Suomi luo hyvin maalipaikkoja, pakisto on hyvä ja Taponen vaikuttaa luotettavalta maalivahdilta. Viimeistelyyn pitäisi saada jatkossa vähän lisää terävyyttä, mutta peli tuottaa onneksi kuitenkin hyvin maalipaikkoja tällä hetkellä.

Ykkösketju on ollut tänään hyvä ja heidän takanaan sitten Pärssinen ja Lambert ovat väläytelleet. Vähän voisi kuitenkin ehkä sotkea noita muita ketjuja, jos niistä saisi siten vähän enemmän irti.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Onko siis niin, että maksavat DPlayn asiakkaat katsovat samat mainokset kuin TV5:n katselijat jokaisella kerralla? Eli erätauoilla ja kesken erien?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös