Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
@adolf korjaa nyt vielä jos olen väärässä, mutta luulen ymmärtäneeni tuon viestisi aluksi hieman väärin (ja siksi poistin lainaukseni).

Meinasit varmaan kuitenkin sitä että peli näytti siltä, että pelataan isoista panoksista, etkä sitä että haisee Tampan voittomaalilta?

En tiiä, aivot ei toimi enää ihan satasella tässä kohtaa.

Anyways, olin kyllä koko jatkoerien ajan varautunut ottamaan vastaan viimeistä kuolinlaukausta tälle playoff-syksylle. Sen aika ei ollut sitten kuitenkaan vielä tänään vaan tiistaiyönä jatketaan.
 
Viimeksi muokattu:
I learnt how to breathe in the waves so I could learn to swim in your flames | You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Maroon back2back Tsämppi. Varmaan GM't huutelevat hänen perään offseasonilla. Onnellinen Shatteryn puolesta. Harmittaa ettei Dallas voittanut.

Parempi voitti.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy