Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 26.–27.12.2018 (1. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana red.machine, 26.12.2018 klo 15.36.

 1. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Hyvä, ettei Ahokas unohtanut Ukia.
   
 2. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Melko yleistä, että päävalmentaja kehuu hyvän pelin pelannutta maalivahtia ottelun jälkeisessä haastattelussa.
   
  Anu Saukko tykkää tästä.
 3. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Siellä on tosiaan uutta pyörälää ja pulkkista tulossa kovalla prosentilla. Kyse on lähinnä äärirealismista. Kakko on ainoa selkeä poikkeustapaus tuossa porukassa.
   
 4. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Lainaus:
  Tarkka kristallipallo sinulla. Monella NHL-organisaatiolla olisi varmasti tarvetta tämän tason kykyjenetsijälle.
   
 5. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Päällimmäisenä matsista jäi mieleen, etten päässy missään vaiheessa samalle aaltopituudelle Leinosen ja Laineen kanssa. Jos se nyt oli aaltopituus jolla värähtelivät.

  Schäätana. Veljet teki itsensä pieniks. Ja vetivät Riku Salmistakin alaspäin.
   
 6. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pyörälää ei varattu lainkaan eikä pelannut U20-kisoissa. Pulkkinenkin vasta neloskierroksen varaus, joten kyllä nämä nykyjoukkueen kärkipelaajat ovat lupauksina aivan toista luokkaa ja Kakon lisäksi useammalle voi povata valoisaa tulevaisuutta NHL:ssä.
   
 7. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Melkoinen mysteeri, että millä näytöillä esim. Latvala meni edelle. Vaikutti todella hitaalta, oli koko ajan askeleen perässä ja syötöt menivät jatkuvasti ohi lavasta.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuntuu Ahokkaan kompetenssi alakertaa valittaessa rajoittuvan tasolle "iso pakki=hyvä pakki". Kukas niitä kiekollisia kaipaa kun onhan siellä hyökkääjät sitä varten.
   
 9. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Ei taida muuta järkiselitystä olla kuin se, että on oikea pakki ja rightin pakki, ja ilmeisesti nämä kokkoset, kaskiset + muut leftin pakit eivät sillä puolella pysty valmennusjohdon mielestä niin hyvin suoriutumaan. Honka saanee mahdollisuutensa. Olihan tuo Latvala melkoinen pujottelukeppi.

  Tästä on ennenkin ollut keskustelua, että esimerkkejä siitä on, että leftin pakki voi pelata jopa paremmin oikealla puolella, mutta tässä porukassa ei sellaisia pakkeja ilmeisesti ole, tai sitten Ahokas valmennusjohtoineen ei mieti muuta kuin sitä, että leftin kuuluu pelata vasemmalla ja rightin oikealla.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jep, Jukan piikkiin meni tämäkin tappio.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eikös se näin mene. Kaikki pelaajat on sysipaskoja, mutta syy on valmennuksessa. Ja se kakkosmaalivahti!

  ***

  Kun nyt yhden ottelun perusteella tunnutaan vedettävän rajuja johtopäätöksiä, niin valitsen jo kisojen All-Starsin:

  Kanadan hyökkäys
  Ruotsin puolustus
  Slovakian maalivahti
   
 12. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ymmärrän, että Suomella on paska valmentaja. Olisin silti odottanut Heponiemeltä, Kuparilta ja Jokiharjulta enemmän, vaikka en ole kyllä nähnyt matsiakaan heiltä tällä kaudella. Joukkueessa on kuitenkin myös pelaajia, joista en ole ennen tätä turnausta edes kuullut, joku Latvala, Heinola tai Laaksonen, nevöhööd. Ei niiltä mitään voi odottaakaan tällä tasolla.