Otteluseuranta 26.–27.12.2017 (1. kisapäivä)

  • 98 751
  • 1 077
Tila
Viestiketju on suljettu.

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Sinne pitää laittaa ukko, joka on jo näyttänyt monella tasolla osaavansa valmentaa tyyliin Kivi tai Jalonen.
Kivihän nimenomaan ei ollut näyttänyt osaavansa valmentaa mitenkään ihmeellisesti, kun hänet U20-jengin peräsimeen palkattiin. Ässien kulta tuli vasta jälkeenpäin, vaikkakin samalla kaudella.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Jaa, selvisihän tämä Suomen paska peli. Sporden broidi kertoi että pelaajat olivat EILEN valinneet tän helvetin Dirlandaan maalibiisikseen. Eli koko jengi oli eilen jäätävässä kännissä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
vii Ainoastaan seuraavat tilanteet voidaan tarkistaa videomaalituomarilta (katso Säännöstä 45-iii muita käyttötarkoituksia):
1.Ylittikö kiekko maaliviivan tason?
2.Menikö kiekko maaliin ennen kuinmaalikehikko siirtyi pois paikaltaan?
3.Menikö kiekko maaliin ennen erän päättymistä vai erän päättymisen jälkeen?
4.Ohjattiinko kiekko maaliin kädellä tai potkaistiin kiekko maaliin?
5.Kimposiko kiekko maaliin tuomarista?
6.Pelasiko hyökkäävän joukkueen pelaaja kiekon maaliin maalin yläriman yläpuolella olevalla korkealla mailalla?

http://www.leijonat.fi/files/Jaakiekkosaannot/Jaakiekon_virallinen_saantokirja_2014-18.pdf

Kyseessä oli valmennuksen haasto, @MacRef kertoi ettei silloin voida katsoa kuin maalivahdin häirintä.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Aika pelokas ja hätääntynyt tipulauma oli jäällä ensimmäisessä erässä leijonien sijaan. Ei mitään uutta Kanadaa tai Jenkkejä vastaan. Sama laulu on soinut jo liian usein. Hienoja oli Ahokkaan kuviot ennen ottelua, mutta ei tällä luistelulla niitä voi toteuttaa ellei saada Akvavitixin taikajuomaa erätauolla. Luistelu ja pelirohkeus hukassa. Ei tuomitsisi Luukkosta muusta kuin 1. maalissa, jossa jäi vastaantulo tekemättä. Muuten olivat pakit maalin edessä täysin hukassa. Posin kautta jos mennään, niin nyt ei pitäisi olla mitään menetettävää ja voi pelata rennosti lopun peliä. Suomen kaikki pelirohkeus ja taidot käytöön, niin kenties tästä vielä saadaan edes jossain määrin tasainen ottelu. Dirlandaa kyllä kuumottaa. Onko ihan pakko sitä soittaa?
 

julkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Eichelhan pelaa vielä tulokassopimuksella, jatkosopimus astuu voimaan vasta ensi kaudella.

Niin totta, mutta luulisi ehkä vähän skarppaavan jo etukäteen, kun big money tiedossa. Nojoo, ihan mukavasta Eichelilla on viime pelit kulkenut, lahjaskashan hän on. Rassen kehitys on harmittavasti jäänyt junnaamaan, ja erityisesti hyökkäispään edesottamukset menneet jopa laskusuuntaan. Johtuuko sitten siitä massiivisesta minuuttimäärästä ja vastuusta omassa päässä..Mutta tätä pitäisi spekuloida sitten tuolla NHL-puolen keskustelupalstalla enemmän.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse en edelleenkään nää, että noita maaleja voi laittaa molarin piikkiin.

Ketju täynnä klassista maalivahdin suolaamista, vaikka 2/3 maalista ei ois torjunu luultavasti kukaan tämän turnauksen maalivahti. Ekassa Luukkonen ujosteli liikaa, ja ei lopulta laittanut vasenta patjaa tolppaan kiinni, joka on vaatimus jos lasket koko paketin jäähän. Kaikissa maaleissa Suomen pakeilta karmeita virheitä.
 

Rinkside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Molsonin vesibisse vissiin maistunu pojille siellä, kelpaa. Kimmo Suomesta oli lievästi vaivaantunu, niin keskitty sitte jututtamaan jotain 10v kaveria.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pelaajat valinneet maalilauluksi Dirlandaan.

Joku turkulainen on luvannut tästä hyvästä sapuskat Taco Bellissä tai jotain. Käsittämätön valinta, kun vaihtoehtona olisi ollut esimerkiksi Popedan "Erotomania". Olisihan se ollut hienoa kuulla joka maalin jälkeen: "Jos p*llua saan, mä lähden mukaan" ;)
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Kivihän nimenomaan ei ollut näyttänyt osaavansa valmentaa mitenkään ihmeellisesti, kun hänet U20-jengin peräsimeen palkattiin. Ässien kulta tuli vasta jälkeenpäin, vaikkakin samalla kaudella.

Ässien kulta tuli keväällä 2013 ja Nuorten MM-kulta tammikuussa 2014. En mitenkään saa tätä aikajatkumoa vääntymään kuvaamallasi tavalla.
 
Kummola tai kukalie siellä nykyjään naruja vetää taas unohtanut, ettei u20 joukkueen valmentajan paikka voi olla mikään harjoittelupaikka. Sinne pitää laittaa ukko, joka on jo näyttänyt monella tasolla osaavansa valmentaa tyyliin Kivi tai Jalonen.

Joo hyvin meni viimeksikin meritoituneen Rautakorven kanssa.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Suomen kovimmat aseet turnauksessa, ylivoimapei ja puolustus. Tähän mennessä kyllä aika surkeaa. No pitää parantaa vaan tästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös