Otteluseuranta 25.5.2023 (13. kisapäivä)

  • 86 432
  • 2 723

Ruutu8

Jäsen
Enpä muista nähneeni livenä ihan hetkeen kiekkomatsia, jossa toinen ei saa kiekkoa mistään sisään ja toinen tekee lähes jokaisesta. Ihan käsittämätöntä todistaa tällaistä paikan päällä. Kakolla ja Kapasella kaksin varmaan kymmenen paikkaa. Ja lisäyksenä myös. Mannisen ketju ollut Suomen heikoin.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Ei vittu osaa Kapanen kohottaa kiekkoa vielä tuossa iässä.
Ei saa kohottaa kun pelaa oikeella kiekolla.
Ihan perusjuttu liikkatunneilta.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Sen verran iso muuri kiivettävänä, että Jalosen on pakko niellä nyt ylpeytensä rikottava ykkösketju kolmanteen. Ei toimi niin ei toimi, aika monta peliä se on nyt saanut näyttää.
Ei Jalosella ylpeys riitä siihen että laittaisi änäripelaajat yhteen. Ja sitten vielä ihmetellään miksi Suomen NHL-pelaajien piirissä Jalosella on paska maine. Ei tarvitse varmaan kenenkään enää ihmetellä miksi kun tätä turnausta katsoo.

Aika on ajanut ohi Jalosesta.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jukkis voisiko nyt viimeiseen erään hajoittaa tuon ykkösketjun?
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Enpäs tiedä. Minun mielestäni on vaan nyt ihan perusteltua sanoa, että Suomen tekeminen ei näytä voittavalta. Jalosen joukkueisiin on ollut kova luotto viime vuodet, kun siitä pelistä on vaan nähnyt sen, että miten se on Leijonalla hallinnassa.

Nyt tällä kertaa tuosta kuitenkin puuttuu se joku, joka aina ennen sai ajattelemaan, että Suomi hoitaa tämän vielä. En mä sitä "jotain" osaa oikein sanoiksi pukea, mutta jotenkin sen vaan näkee tuosta pelaamisesta, että tästä ei hyvä tule.
Oma analyysi olisi se, että ehkä vain maha on täynnä mestaruuksista ja nähtyyn suhtaudutaan paljon kriittisemmin, kuin olisi ehkä aihetta. Suomi on ollut joo tehoton, mutta pakko sanoa, että harvoin on nähnyt tällaista hallitsevaa leijonalaumaa, joka kahdesta ÄÄRIMMÄISEN vittumaisesta takaiskumaalista huolimatta on pitänyt itsensä kasassa ja vyöryttää edelleen. Joskus ei pompi, joskus hävitään "huonommalle", usein ollaan oltu itse sillä toisella puolella tekemässä vastaavaa. Mutta Kanada on tässä kyllä jatkuvasti aivan hiuskarvan varassa. Jos tekevät seuraavan, niin sitten varmaan Suomi saattaa lannistua, mutta jos Suomi tekee seuraavan, niin saavat kyllä painaa talvisota 2.0:n tiskiin, jos meinaavat voittajina selvitä kotiin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kanada tekee sen, mikä sen tarvitsee tehdä. Antaa Suomen hakata päätä seinään ja laukoa tyhjistä ohi. Se paikka iskeä takaisin tarjotaan kyllä, ja siitä voi sitten kasvattaa johtoa.

Jos joku ihmettelee, miksi Jalonen ei tule valmentamaan NHL:ssa, niin vastaus löytyy tuosta pelistä. Pudotuspeleissä ei vaan jumalauta alistuta vastustajalle ehdoitta.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nyt olis viiminen hetki kokeilla jotain ketjumuutoksia, vai ajatteliko Jalonen hakata päätä seinään loppuun asti
Joo, saa nähdä meneekö Jalonen näillä ketjuilla hautaan asti. En vaan käsitä miksi tuota ykkösketjua ei voi rikkoa, nykyisellään siinä ei kenenkään vahvuudet pääse parhaalla tavalla esiin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Auta armias jos olisi vielä Lainekin ollut mukana. Suomi pärjää paremmin ilman näitä supertähtiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös