Otteluseuranta 25.5.2023 (13. kisapäivä)

  • 90 636
  • 2 723

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Ei vain vakuuta. Suomi lievästi ollut niskanpäällä, mutta koheltaa ja pörrää. Todellisia huippupaikkoja ei vain tule. Tämä Kanada olisi lyötävissä, jos oma peli olisi kondiksessa, vaan kun ei ole.
Tosin ei vakuuta Kanadakaan, lähinnä roiskkii ränniin. Muutama kiekon hallinta ja Larmi lahjoitti maalin.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Kyllähän yksi mihin Suomi todennäköisesti tulee kompastumaan, niin on tuo viiden leftin ykkösyv. Ihan oikeasti, miksi sinne ei laiteta Kapasta tai Armiaa tekemään uhkaa toiselle siivelle? Ylimielistä yrittämistä Jaloselta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ei vakuuta. Suomi lievästi ollut niskanpäällä, mutta koheltaa ja pörrää. Todellisia huippupaikkoja ei vain tule. Tämä Kanada olisi lyötävissä, jos oma peli olisi kondiksessa, vaan kun ei ole.
Sitähän se. Näitä tämmöisiä kiekkopelejä on melkoinen kasa tullut nähtyä, jossa Suomi varmaan jatkaa samaa pörräämistä ja näennäishallintaa toisessakin erässä. Sitten se on joku yksi vastahyökkäys, pomppu tai ylivoima, josta Kanada tekee 0-2. Ja sen jälkeen se menee entistä tuskaisemmaksi puskemiseksi Suomelle.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
En nyt Larmiakaan ristiinnaulitsisi. Pari isoa koppiakin ja muuten hiljainen erä.
 
Tonne Cänädan maalille pitäisi ajella surutta karoille ja mennä hakattavaksi ja olla hakkaavana. Melko lammastouhua leijonalta tässä suhteessa. Kulmissa on vissiin turvallisempaa?
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Hyvä erä. Suomi juoksutti Kanadaa ja vaikka nyt ei ollut mitään maalipaikkojen ilotulitusta, niin pakka oli aika mainiosti kasassa ja yksikään ketju ei tuntunut tumpeloivan. Kyllä se jossakin vaiheessa pomppii meillekin, kun vain jaksetaan pommittaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kyllä se veljet on nyt vain niin, että jos ei Anttila tässä pelissä tee maalia, niin se on sitten Mörkön viimeinen maajoukkuepeli.

Ei ei, kyllä Mörkö vielä ensi kaudella on mukana koska Jalosen viimeinen vuosi. Ei voi lopettaa puolivälierätappioon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös