Otteluseuranta 23.1.2015 Liiga (tammikuun tasaus, kierros 1)

  • 65 591
  • 700
Oli kyllä kenties kevyin sukeltamiskakkonen tän kauden liigassa (ja myös ainoa?). Blues vois tehdä jonkun pyynnön, että Timppa Favorin saatais vittuun tuolta.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Jumalauta. Mistäs sieltä potkumaali löydettiin, en tuosta lähetyksestä sitä nähnyt. Olis ollu Riekkiselle ujon tärkee kaappi.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kokkala pelasi kyllä löysästi tilanteen, toki Välimaalta loistava karvaus!
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos ei JYP ala liikkumaan, niin tulee vielä rumat lukemat. Tällä hetkellä Kalpa pelaa ja JYP kattoo vierestä. Hel...tin hienoo.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilvekseltä vietiin maali.
Vaikea tuosta on sanoa potkaisiko Riekkinen vai ei. Tosin eipä noista ruudun uusinnoista myöskään nähnyt, mitä siinä tapahtui. Olisi kiva nähdä samat uusinnat kuin videotuomari, koska tilanteen oli pakko olla selvä, kun päätös tuli noin nopeasti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Bluesin Miro Aaltonen alkaa olla aika kuumassa kunnossa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Salcido dominoi SaiPan ylivoimapelissä. Kerran piti kiekon hyökkäysalueella tolkuttomalla riskillä mutta siinä kohdassa onni suosi rohkeaa, eikä Pelicans päässyt ylivoimahyökkäykseen. Ja hetkeä myöhemmi Salcidolta jäätävä passi Lofquistille, js taululle numerot 2-0.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös