Otteluseuranta 23.–24.5.2024

  • 1 985
  • 36

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Topikkia pystyyn lännen finaalin ensimmäiselle näytökselle, kun Dallas Stars sekä Edmonton Oilers pelaavat Texasissa ensimmäistä osaa. Muutama minuutti jo pelattu tilanteessa 0-0.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Miltä se peli näyttää ettei täällä yksin tarvi höpöttää ja en näe peliä
Ensimmäisessä erässä Stars paineisesti mentiin mutta kummallakaan ei mitään "tuhannen taalan" paikkoja ollut. Oilersin alivoima pelasi hyvin ne 3 minuuttia ennen erätaukoa jota osasi odottaakin.

Toisessa erässä sitten heti alivoiman jälkeen Oilers sai kiekon hyökkäysalueelle ja Lindellin blokista kiekko päätyi Draisaitlille joka perus paikaltaan pääsi laukomaan ja 0-1 lukemat. Hetkeä myöhemmin sitten Mcdavid ja Hyman pääsivät 2v2 hyökkäykseen ja huonon McDavidin syötön jälkeen Hyman taisteli hullun lailla ja pääsi laittamaan Otterin puikoista sisään. Se meni Dallasin pakkien piikkiin koska hävisivät 2v1 taistelun.

Puolessa välissä erää sitten Benn pääsi hyvään paikkaan ja ujutus takakulmasta jäi maalivahdin alueelle josta Seguin pääsi sörkkimään kiekon maaliin.

Oilers sai vielä ylivoiman erän loppupuolella mutta siitä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Näyttää pahasti siltä kun Stars ei saa kiekkoa maaliin niin Oilers iskee sitten tehokkaasti niistä paikoista joita saa, mutta vielä on yks erä aikaa tulla tasoihin.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
McDavidilla kohtuullinen paikka. Pikkuvippi olisi riittänyt, mutta ei. Ottinger saa mailansa väliin.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
No huh, siinä ryösti Oettinger McDavidilta vaatteetkin päältä.
 

SYL Aps67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Toronto,Real Madrid,Jaquars
Toivottavasti Floridalla viä paukkuja pysäyttää Jeesus,ja väitän edelleen että lännessä helpompia vastuksia.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllä toi peli näytti siltä, että Panthers nostelee kannua tänä kesänä. Starsin pitää parantaa kohtuullisen paljon. Pieni parannus piisaa Öljyä vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös