Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 22.–23.12.2018

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Bunder, 22.12.2018 klo 17.29.

 1. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  2-0, Niskanen vastahyökkäyksen kärkenä ajaa maalille lapa jäässä, jotta Bäckström voi sitä kautta lätyttää kiekon maalin.

  Eka erä ohi, aikamoista kakkosveskarien näytöstä ollut.
   
 2. Eskelarit Jäsen

  Pittsburgh ekan 3min toisesta erästä jaloissa, silti Crosby tarjoilee tyhjän rysän ja Guentzel laittaa limpun uuniin..
   
 3. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:
  Sama kaksikko naulaa 0-3 taululle alle minuutti ennen toisen erän loppua. Crosby 0+3, kaikki ykkössyöttöjä!
   
 4. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Turhautunutta on Avsin meno ja Rantasesta huomaa että nyt painaa jalka ja varmaan myös mieli. Tyhmä jäähy pari sekuntia ennen erän loppua.
   
 5. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Varsinkin koko ykkösnyrkki on tosi pihalla olevan oloinen. MacKinnon pelaa suht itsekästä lätkää ja luovuus on tipotiessään. Landeskog syöttelee mihin sattuu ja Rantanen ei pysy kiekossa.
   
 6. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Mitenköhän käy Sabres vs Ducks pelin kolmannessa? Ducks pääsee aloittamaan erän ylivoimalla.

  Dahlinilla itseluottamus ruiske vedettynä suoneen, kun kiekko osui reppuun. Hyviä viileitä siirtoja, joiden ansiosta pelin painopiste on siirtynyt oman maalin takaa läpiajoksi. On siellä pari mokaustakin. Eichel on jälleen kentällä omiaan. Bogosian ja McCabe ovat todellisia kulmakiviä ilman seksikkäitä otsikoita, tekevät paljon isoja juttuja puhveleiden eteen, joita ei nää tilastoista tai koosteista.
   
 7. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Puljujärveltä hyvä karvaus ja kakkossyöttö Edmontonin avausmaaliin.
   
 8. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Lupaavasti alkoi RNH-McDavid-Pulju yhteistyö, 1-0.
   
 9. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Radulov ratkaisee jatkoajan lopulla pelin Dallasille!
   
 10. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Laukaukset 9-2 Nucks 2. erässä, yks ylivoima. Kyl Jets puolustaa vaan tota keskustaa omissa niin hyvin, ettei vapaita miehiä tai ilmasia maaleja tuu mistään. Pisteissä kiinni vaikka oma peli ei oliskaan A-laatua. 0-0 pelin puolessa välissä.
   
 11. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Läpsyttelyä ollut Vancouverissa puolitoista erää. Hemmetti kun toivon että Patelle tulisi paikka ajaa tuo Pettersson avojäällä.
   
 12. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Laineen tyyli nyt näemmä on lähinnä huudella tuomarien takaa isojen poikien rientäessä apuun.
   
 13. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Jännä seurata kuinka peli voi kääntyä, tai romahtaa: Canucks painostaa, hyvä prässi, hyökkäysalueaikaa. Ja yks, kaks Jets 3vs2 hyökkäyksessä. Sieltä suunnasta ei tuu silleen löysiä, kiekollisesti ja peliälyllisesti, että jos vastus ei oo hereillä tai joku nukkuu kiekon menetyksen jälkeen, on Wheeler yhtäkkiä maalipaikassa toisessa suunnassa. Hitaasti hiipien.
   
 14. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  On tuo Mark Scheifele vaan hieno mies kaukalossa ja siviilissä. Kelpuuttaisin vävymieheksi vaikka kriteerit olisikin käytännössä mahdottomat.
   
 15. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Horvat menetti aika pahassa paikassa ja pahoille miehille kiekon hyökkäyssinisellä, Byfuglien tuikkas lavasta, mutta olis sinä pitäny olla aikaa saada puolustusrakennelma kuntoon tuossa ajassa. Tanev oli ainakin ihan hukassa jättäessään Scheifelelle tilaa veskasta katottuna oikealle. Toki, Byfuglien, Scheifele, Wheeler on tekijämiehiä. Löytävät heikkouden puolustusrakennelmasta. Oliko Canucksilla sitten oikeat miehet jäällä tässä vaiheessa ottelua.

  Ihan asiallisen hyvä peli kuitenkin läntisen konferenssin kanadalaisjoukkueilta. Fiksun kiekonhallinnan, syöttöketjujen, peliälyn juhlaa. Vancouverilla useampi maalipaikka 3. erässä, liki ei killata, Jets hoiteli lopussa. Eivät liekehtineet, mutta rutiinitaso on korkea ja alaketjut energisiä, laadukkaita. Canucks on joka osa-alueella vielä sen numeroa pienempi, ehkä veskapeliä lukuunottamatta, vaikka oikealla tiellä hekin.