Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 22.–23.12.2018

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Bunder, 22.12.2018 klo 17.29.

 1. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  2-0, Niskanen vastahyökkäyksen kärkenä ajaa maalille lapa jäässä, jotta Bäckström voi sitä kautta lätyttää kiekon maalin.

  Eka erä ohi, aikamoista kakkosveskarien näytöstä ollut.
   
 2. Eskelarit Jäsen

  Pittsburgh ekan 3min toisesta erästä jaloissa, silti Crosby tarjoilee tyhjän rysän ja Guentzel laittaa limpun uuniin..
   
 3. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:
  Sama kaksikko naulaa 0-3 taululle alle minuutti ennen toisen erän loppua. Crosby 0+3, kaikki ykkössyöttöjä!
   
 4. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Turhautunutta on Avsin meno ja Rantasesta huomaa että nyt painaa jalka ja varmaan myös mieli. Tyhmä jäähy pari sekuntia ennen erän loppua.
   
 5. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Varsinkin koko ykkösnyrkki on tosi pihalla olevan oloinen. MacKinnon pelaa suht itsekästä lätkää ja luovuus on tipotiessään. Landeskog syöttelee mihin sattuu ja Rantanen ei pysy kiekossa.
   
 6. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Mitenköhän käy Sabres vs Ducks pelin kolmannessa? Ducks pääsee aloittamaan erän ylivoimalla.

  Dahlinilla itseluottamus ruiske vedettynä suoneen, kun kiekko osui reppuun. Hyviä viileitä siirtoja, joiden ansiosta pelin painopiste on siirtynyt oman maalin takaa läpiajoksi. On siellä pari mokaustakin. Eichel on jälleen kentällä omiaan. Bogosian ja McCabe ovat todellisia kulmakiviä ilman seksikkäitä otsikoita, tekevät paljon isoja juttuja puhveleiden eteen, joita ei nää tilastoista tai koosteista.
   
 7. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Puljujärveltä hyvä karvaus ja kakkossyöttö Edmontonin avausmaaliin.
   
 8. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Lupaavasti alkoi RNH-McDavid-Pulju yhteistyö, 1-0.
   
 9. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Radulov ratkaisee jatkoajan lopulla pelin Dallasille!
   
 10. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Laukaukset 9-2 Nucks 2. erässä, yks ylivoima. Kyl Jets puolustaa vaan tota keskustaa omissa niin hyvin, ettei vapaita miehiä tai ilmasia maaleja tuu mistään. Pisteissä kiinni vaikka oma peli ei oliskaan A-laatua. 0-0 pelin puolessa välissä.
   
 11. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Läpsyttelyä ollut Vancouverissa puolitoista erää. Hemmetti kun toivon että Patelle tulisi paikka ajaa tuo Pettersson avojäällä.
   
 12. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Laineen tyyli nyt näemmä on lähinnä huudella tuomarien takaa isojen poikien rientäessä apuun.
   
 13. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Jännä seurata kuinka peli voi kääntyä, tai romahtaa: Canucks painostaa, hyvä prässi, hyökkäysalueaikaa. Ja yks, kaks Jets 3vs2 hyökkäyksessä. Sieltä suunnasta ei tuu silleen löysiä, kiekollisesti ja peliälyllisesti, että jos vastus ei oo hereillä tai joku nukkuu kiekon menetyksen jälkeen, on Wheeler yhtäkkiä maalipaikassa toisessa suunnassa. Hitaasti hiipien.
   
 14. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  On tuo Mark Scheifele vaan hieno mies kaukalossa ja siviilissä. Kelpuuttaisin vävymieheksi vaikka kriteerit olisikin käytännössä mahdottomat.
   
 15. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Horvat menetti aika pahassa paikassa ja pahoille miehille kiekon hyökkäyssinisellä, Byfuglien tuikkas lavasta, mutta olis sinä pitäny olla aikaa saada puolustusrakennelma kuntoon tuossa ajassa. Tanev oli ainakin ihan hukassa jättäessään Scheifelelle tilaa veskasta katottuna oikealle. Toki, Byfuglien, Scheifele, Wheeler on tekijämiehiä. Löytävät heikkouden puolustusrakennelmasta. Oliko Canucksilla sitten oikeat miehet jäällä tässä vaiheessa ottelua.

  Ihan asiallisen hyvä peli kuitenkin läntisen konferenssin kanadalaisjoukkueilta. Fiksun kiekonhallinnan, syöttöketjujen, peliälyn juhlaa. Vancouverilla useampi maalipaikka 3. erässä, liki ei killata, Jets hoiteli lopussa. Eivät liekehtineet, mutta rutiinitaso on korkea ja alaketjut energisiä, laadukkaita. Canucks on joka osa-alueella vielä sen numeroa pienempi, ehkä veskapeliä lukuunottamatta, vaikka oikealla tiellä hekin.