Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Otteluseuranta 21.–22.3.2017

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Hauntti, 22.03.2017 klo 01.06.

 1. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Chris Kunitz on aivan järjettömän huono jääkiekkoilija. Siis aivan uskomatonta että tollanen hiihtelee tuolla Crosbyn vierellä. Voi hevonvitunpersereikä. Pensillä kymmenkunta maalipaikkaa, mutta peli vaan 1-1 viis minuuttia jäljellä. Pilkuille mennään.
   
 2. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Ja heti nillityksen jälkeen Pens iskee 1-2. Bonino jostain pakin luistimesta. Ei ollut Kunitz jäällä ja heti soi viulu!
   
 3. aczeidan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, SB Vaasa, Winnipeg Jets
  Laineen liike, niinkuin Jetsin muutenkin, näyttää aika väsyneeltä, pois lukien Wheeler ja yllättävänkin pirteästi esiintyneet AHL-pakit. Välillä väläyttelee laukauksellaan, mutta ei näytä olevan tänään ihan parhaimmillaan.
   
 4. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  Lainaus:
  Pate ollut tänään paljon paljon parempi kuin about viidessä edellisessä pelissä. Se toki kertoo enemmän edellisten pelien huonoudesta kuin tämän pelin hyvyydestä.
   
 5. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Novoisaatana, nyt se persejalka sai syöttöpisteen kun heitti biljardina Shearyn vauhtiin ja Girgensons sitten teki riparista oman. Nyt on "vähän" käynyt Pensillä munkki, tosin numerot suhtkoht ansaitut. 3-1
   
 6. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Toivottavasti ei ainakaan väsymys ole syynä alavireeseen. Se olisi sääli, kun kauden tärkeimmät pelit alkavat puolentoista kuukauden päästä Pariisissa.
   
 7. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Bruinsille kolmas tappio putkeen. Hienoa pojjaat hienoa. Noh, hyvä lätkämatsi, lopputulos 2-3 nyt vain ei ole se mieleisin.
   
 8. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  Winnipegille helpohko 3-2 voitto kotona. Toinen voitto putkeen on kova sana kun katsoo tuota puolustusta. Pate taas ilman pisteitä.
   
 9. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Taisi olla kolmas voitto putkeen.